Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Na Naravoslovnotehnični fakulteti so natisnili že veliko različnega gradiva.
Naravoslovnotehniška fakulteta je edina fakulteta v Sloveniji, ki ohranja in daje velik poudarek tehnologijam tiska. Praktično delo je zato še toliko bolj pomembno, pravzaprav skoraj nujno za kakovostno predajo znanja in uspešno delo študentov. Na Katedri za grafično in informacijsko tehnologijo se zavedajo, da je nakup nove kakovostne opreme pomemben za njihov razvoj. Nedavno so tako na fakulteti svojo opremo dopolnili z odličnim digitalnim tiskarskim strojem Xerox Versant 280 Press, s katerim so zelo zadovoljni. Naša sogovornica je bila prof. dr. Deja Muck, ki priznava, da jim je nakup naprave prinesel veliko prednosti.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Tecnau in Xerox se bosta s celostnimi rešitvami za digitalni tisk predstavila na virtualnem dogodku Spring Forward with Tecnau.
Xerox bo predstavil aktualne novosti kapljičnega formatnega tiska. V živo bodo predstavili sistem Xerox Baltoro High Fusion Inkjet Press z uporabo koncepta Color Accelerator, ki zagotavlja večjo kakovost tiskanja, razširjene obseg medijev in avtomatizacijo kapljičnega tiska. Na ta način kapljični tisk postane donosno tudi v aplikacijah tiska direktne pošte, razglednic, knjige, katalogov in drugega.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Ne spreglejte novosti in namige, ki bodo del Canonovega festivala Maket It.
Svet je v krizi brez primere. Pri Canonu verjamejo, da tiskarjem lahko s svojim partnerstvom in digitalnimi rešitvami tiska pomagajo, da razvijejo nove poslovne ideje.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Bobst s svetovno javnostjo želi definirati prihodnost sveta embalaže.
Podjetje Bobst bo v štirih dneh v začetku junija pripravil obsežen program spletnih seminarjev in razprav v živo, ki bodo pokrivali vse vidike proizvodnje etiket in embalaže. Vsak posamezni dan bo posvečen enemu sektorju, strokovnjaki iz industrije bodo predstavili, kaj je novega in kaj je pomembno za optimizacijo proizvodnega procesa. Spletne seje bodo obravnavale različne inovativne tehnologije, aplikacije in storitve v proizvodnji etiket, gibke, zložljive in valovite embalaže. Vsi spletni seminarji bodo v angleščini.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Digitalni barvni preskus pospešuje proces izdelave barvno korektne tiskovine.
ICScolor, proizvajalec rešitve Remote Director, en vodilnih sistemov za digitalni barvni preskus, v sodelovanju s podjetjem Alder Color Solutions vabi na dva spletna seminarja z naslovom serije teh "From Think to Ink - Od barvne zamisli do dejanske barve".