Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Antalis širi svojo ponudbo na področju strojne opreme za tisk velikega formata.
Družba Antalis bo od 1. januarja 2022 prevzela poslovanje družbe Bonafini. Družinsko podjetje je specializirano za distribucijo strojne opreme za tisk velikega formata. S prevzemom bo Antalis razširil svojo ponudbo potrošnega materiala, od januarja pa bo ponujal tudi pripadajočo strojno opremo.

#antalis #bonafini #velikoformatnitisk

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sejma FESPA Global Print Expo in European Sign Expo 2021 sta potekala v Amsterdamu.
Združenje FESPA je z uspešno izvedbo sejma FESPA Global Print Expo in European Sign Expo 2021 (12.-15. oktober 2021) po dveh letih vrnila dejanske grafične dogodke javnosti. Številni so vnovič izvedli številne kratkoročne in srednjeročne naložbe.

#fespa #digitalnitisk #sitotisk

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Serija barv Gecko Green Line Premium za bolj trajnostno embalažo.
Po nedavni objavi certifikata Cradle to Cradle (C2C - od izvora do izvora) za serijo barv na vodni osnovi HYDRO-X je podjetje Hubergroup Print Solutions pridobilo omenjeni certifikat še za barve na osnovi topil Gecko Green Line Premium. Namenjene so fleksotisku in globokemu tisku. S tem Hubergroup tiskarjem in proizvajalcem embalaže zagotavlja, da sta sestava in proizvodnja serije barv zasnovana trajnostno.

#fleksotisk #ofsetnitisk #solventitisk #tiskarskebarve #c2c

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Poslovna področja skupine Hybrid Software Group.
Podjetje Global Graphics je na letni skupščini soglasno sprejelo poseben sklep o preimenovanju podjetja. Ta korak je bil napovedan že po prevzemu družbe Hybrid Software Group v začetku leta 2021. Podjetje, ki v glavnem ponuja poslovno programsko opremo za industrijski tisk in elektroniko za tiskalne glave, bo v prihodnje delovalo pod imenom Hybrid Software.

#hybridsoftware #globalgraphics #xitron

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novo barvilo ProGraphics XA družbe EFI naj bi bilo zanesljivo tudi v procesu rezanja in primerno za tisk zunanjih oznak.
Barvilo EFI ProGraphics XA UV LED je odslej na voljo tudi za velikoformatne ploske in hibridne tiskalnike. Imelo naj bi odlične lastnosti oprijema na široko paleto togih in gibkih tiskovnih materialov.

#efi #barvila #velikoformatnitisk #uvled