Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Antalis svojim strankam zdaj ponuja barvne folije za ploterski razrez podjetja Intercoat.
Antalis širi svojo ponudbo z barvnimi folijami za plotanje znamke Intercoat. Folije se lahko uporabljajo v aplikacijah dekoracije vozil, notranje stenske dekoracije in priložnostne promocije. Posebna novost je tudi ponudba folij na zahtevo s funkcijo individualno prilagojenega rezanja.

#antalis #intercoat #folije

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V Gradcu dokazali in raziskali, da materiale iz lesnih vlaken lahko recikliramo več kot 7 krat.
Nedavna študija tehnične univerze v Gradcu (Avstrija) razbija mit o omejenem številu ciklov recikliranja embalaže iz lesnih vlaken oziroma kartona. Embalažne materiale na osnovi lesnih vlaken - papir, karton, lepenko - je po najnovejših neodvisnih raziskavah mogoče reciklirati več kot 25 krat in z le majhno izgubo obnovljive surovine.

#recikliranje #karton #procarton

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Grafična sekcija pri OZS vabi na delavnico Programi sofinanciranja v grafični industriji.
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo razpisuje veliko projektov z različnimi subvencijami, ki jih lahko koristimo tudi v grafični branži. V želji približati projekte različnih fondov za grafično branžo grafična sekcija pri OZS v sodelovanju z revijo Print Magazin vabi na brezplačno delavnico.

#delavnica #ozs #graficnasekcija

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sejma Paperworld ne bo.
Zaradi eksponentnega poslabšanja pandemičnih razmer po svetu in s tem povezanih strožjih predpisov o potovanjih in stikih so sejmi potrošniškega blaga 'Christmasworld', 'Paperworld' in 'Creativeworld', ki so bili načrtovani konec januarja, ter 'Ambiente', ki je bil načrtovan sredi februarja 2022, odpovedani. Plačilo že vplačanih vstopnic bo organizator v celoti povrnil do takoj povrnjene.

#paperworld #frankfurtskisejem

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kaj je spet "pogruntal" HP? Na sliki tiskalniki HP Stitch S500.
S serijo rešitev HP Stitch S podjetje HP ponuja tiskalnike za področje profesionalnega sublimacijskega tiska. Največji model v seriji Stitch S je tiskalnik HP Stitch S1000, ki je po navedbah proizvajalca namenjen srednje velikim in večjim delovno zahtevnim okoljem. Njegov manjši brat pa je model HP Stitch S500. Oba modela sta zasnovana s HP-termalnimi brizgalnimi glavami.

#hp #stitch #s500 #fortunadigital