Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Letošnji letni dogodek podjetja Professional Printing Solutions, ki je bil predvsem namenjen slovenskem trgu, je potekal v Lendavi 10. marca v mestu, kjer je bil pred štirimi leti tudi nameščen prvi HP Indigo stroj.


Srečanje je bilo organizirano v Zavodu za kulturo in promocijo, eni od bolj čudovitih stavb v Sloveniji. Razlog je bil popoln ambient izpopolnjen z razstavo fotografij Ladislava Šimona. Ves razstavljen material vključno s fotografijami je bil natisnjen na HP Indigo strojih in HP tiskalnikih pod pokroviteljstvom podjetja Professional Printing Solutions, HP-a in DigiFot-a. Cilj srečanja je bila predstavitev ponudbe podjetja, seznanitev vseh prisotnih z zastopanimi tehnologijami s strani podjetja PPS, kot tudi izmenjava izkušenj že obstoječih strank z vsemi udeleženci.

Srečanje je z uvodnim besedilom odprl generalni direktor podjetja Andrej Petković, ki je seznanil vse prisotne s kontinuirano rastjo podjetja in z nameni širitve poslovanja v smeri uvajanja novih tehnoloških dosežkov na področju grafične industrije. Sledila je predstavitev Katrin Stricker, vodja razvoja poslovanja (Business Development Manager) iz HP Indiga, ki je predstavila nove rešitve in načine za rast poslovanja obstoječih Indigo uporabnikov. Hkrati so bile predstavljene tudi nove možnosti HP-ja s področja avtomatizacije sistema poslovanja, kot tudi nekoliko rešitev s področja poslovanja in komunikacij s strankami.

Celotni portfelj podjetja PPS je prisotnim na srečanju predstavila Tanja Vučković, vodja poslovnega razvoja (Business Development Manager) za Slovenijo. V trideset minutni predstavitvi vseh rešitev HP, ki jih podjetje PPS zastopa, je bil največji del posvečen HP Indigu, digitalnemu ofsetnemu stroju za tisk komercialnih in industrijskih aplikacij. Poleg portfelja rešitev je bila predstavljena tudi tehnologija, kot tudi nekaj rešitev za vodenje in nadzor celotnega procesa tiska. Predstavljanji sta bili tudi nove rešitve serije HP Inkjet Web, modela  T200 in T300, za rotacijski digitalni tisk, ki sta namenjeni produkciji večjih naklad. Rešitvi sta pritegnili veliko pozornosti pri vseh prisotnih. Nova tehnologija, ki omogoča večjo hitrost in kakovost, je bila še posebej zanimiva udeležencem, katerih glavna dejavnost temelji na založništvu in transporomocijskem tisku.

V okviru prireditve je bil predstavljen tudi razvoj podjetja Atlantic Zeiser, torej njihove celostne rešitve za varnostni in variabilni tisk.  Posebno pozornost je pritegnila nova distributerska pogodba podjetja PPS s podjetjem Scodix, ki je proizvajalec digitalnega stroja za parcialno in 3D lakiranje. Možnosti tega stroja so presegla vsa pričakovanja prisotnih na srečanju vključno z vzorci, ki so jih imeli na voljo za vpogled.

Če povzamemo, je letni dogodek podjetja Professional Printing Solutions potekal v odlični atmosferi, ki se je končala s prijetnim pogovorom in izmenjavo izkušenj med obstoječimi uporabniki, predstavniki podjetja in bodočimi potencialnimi uporabniki predstavljenih rešitev.

Več informacij na: Tanja Vuckovic | Business Development Manager
Tel: +381-(0)-11-2418433, +381-(0)-60-0390030 | Mobile: +381-(0)-60-0390043
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. | web: www.pps-adriatic.com

Professional Printing Solutions Corp.
HQ Address: Vojvode Supljikca 19 | 11000 Belgrade | Serbia