Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Print21 vnovič.
Print21 je sejem grafičnih tehnologij, ki je bil prvič organiziran v letu 2021 in je odslej edini nam najbližji grafični sejemski dogodek. Vnovič bo na enem mestu ponudil rešitve od malih aplikacij do velikega formata, poudarek bo na segmentu promocije in označevanja, digitalnem formatnem komercialnem tisku, tisku na tekstil, tisku etiket in podobnem.

#print21 #sejem

Dogodek organizira hrvaško uredništvo Print Magazin, ki ima na področju organizacije dogodkov večletne izkušnje. Zaradi potrebe po organizaciji resnejšega in večjega grafičnega sejma v regiji, je na zagrebškem sejmu sejem Print21 potekal prvič. Sejem bo na enem mestu vnovič gostil različne distributerje, tiskarje in uporabnike tiskarskih storitev ter predstavil rešitve in priložnosti na nekaterih najbolj donosnih in najhitreje rastočih področjih tiskarske industrije.

Sestavni del sejma bo tudi konferenca, ki bo organizirana v sodelovanju z grafičnimi in marketinškimi strokovnjaki, sodelujočimi podjetji in visokošolskimi grafičnimi izobraževalnimi ustanovami.

Več v koledarju dogodkov.