Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
OneVision objavil novo različico sistema samodejne obdelave in optimizacije slik, Amendo. Pomembna novost je funkcija Amendo Perfect Skin. Ta omogoča na način zaznave obrazov in vsebinske analize slike korektno optimizacijo kožnih tonov.


Optimizacija slik z Amendo sistemom.

Optimizirana različica Amenda ima izboljšan uporabniški vmesnik, nove možnosti barvnega upravljanja in širši obseg podprtih formatov slik, kot sta PNG ali RAW.

S funkcijo Amendo Perfect Skin sistem zaznava obraze v slikah na način umetne inteligence in izvaja učinkovito korekcijo in optimizacijo kožnih tonov. Samodejna korekcija naj bi bila 100 odstotno zanesljiva, pravijo v podjetju OneVision.

Poleg tega je izpopolnjena funkcija prekomernega obarvanja, pri čemer se ohranjajo vse podrobnosti svetlih in temnih delov slike. CMYK in sive reprodukcije se preko sistema odslej lahko pregledujejo tudi z aktivno simulacijo odtenka papirja. Napredno je tudi samodejno upravljanje temnih in svetlih tonov v smislu optimizacije izvlečkov za bolj stabilen sivo uravnovešen tisk.

Več informacij na www.onevision.com.