Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Dataline se je predstavilo tudi na Fespi v Amsterdamu.
Podjetje Dataline je na letošnji Fespi v Amsterdamu (Nizozemska) predstavilo programsko opremo MultiPress za avtomatizacijo administrativnih in proizvodnih procesov v oglaševalski industriji in velikoformatnem tisku.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Med zanimivimi novostmi so PDF ekranski predogled in nove funkcionalnosti tiska etiket.
Podjetje Onyx Graphics je trgu ponudilo novo različico delovnega in rastrsko procesnega sistema Onyx v21.1. Namenjena je področju velikoformatnega tiska in jo odlikujejo številne nove funkcionalnosti, kot je denimo PDF ekranski predogled (angl. Soft Proof). Novo je tudi dinamično upravljanje oziroma tisk etiket.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Variabilne pisave dobivajo vse več veljave.
Strokovnjaki tipografije pri Monotypu so izdali poročilo o aktualnih tipografskih trendih (Type Trends Report), v katerem so ugotavljali, kam gredo oblikovalske smernice, kako se oblikovalci v kreativnosti glede tipografije odločajo … Monotypovo poročilo 2021 Type Trends Report izpostavlja tudi nekaj najbolj navdihujočih tipografskih aplikacij preteklega leta. Pri tem ugotavlja, da oblikovalska skupnost išče predvsem klasične pisave in stile ter jih skuša dinamično implementirati v sodobna medijsko digitalna, virtualna in mešana okolja.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Učinkovitejše razporejanje na končno tiskarsko formo z orodjem Generate Print Form.
Specialist v razvoju avtomatiziranih rešitev upravljanja PDF podatkov, OneVision, je v okviru aktualne generacije programske platforme 21.1 ponudil novo orodje Generate Print Form. Ta predvsem zagotavlja bolj učinkovito razporejanje opravil na končno formo oziroma format izpisa/odtisa v skladu z različnimi zahtevami tiskarskih in dodelavnih strojev.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Uradna predstavitev nove različice orodja pdfToolbox 13 bo virtualna.
Letos v novembru bo podjetje Callas Software javnosti ponudilo novo že 13. različico sistema avtomatizirane kontrole in arhiviranja PDF-podatkov, to je pdfToolbox 13. Sistem samodejnih delovnih tokov za pripravo, obdelavo in nadzor PDF-datotek optimizira delovne procese in zmanjšuje možnost napak. Kot orodje je primerno za različna področja tiska, to so tiska oznak, etiket, embalaže in transakcijskih tiskovin.