Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Callasov PDF Toolbox ponuja uporabniku pregledno upravljano namizje za enostavnejšo uporabo funkcij.
Podjetje Callas Software je nedavno uradno izdalo različico orodja PDF Toolbox v13. Nadgrajena različica programske opreme za obdelavo PDF datotek  grafični industriji omogoča še bolj napredno avtomatizacijo postopkov obdelave teh z višjo stopnjo interaktivnosti in optimiziranim uporabniškim vmesnikom.

#callassoftware #pdftoolbox

Obdelava PDF predlog v tiskarski industriji
Nova različica PDF Toolbox v13 razširja možnosti uporabe Javascripta za dinamično generiranje in upravljanje predogledov in popravkov PDF predlog ter zapisovanje teh v končno proizvodno različico. V razvoju omenjenega programskega orodja nove različice so se osredotočili tudi na nove možnosti načrtovanja in konfiguracije tokov obdelave podatkov s pomočjo novega interaktivnega uporabniškega vmesnika. Po navedbah proizvajalca z njim uporabniki lahko dosežejo višjo stopnjo avtomatizacije svojih delovnih tokov oziroma obdelave vhodnih PDF predlog. Proizvajalec še dodaja, da so nove funkcije in izboljšave namenjene predvsem tisku velikega formata, etiket, embalaže in masovnega individualiziranega tiska.

OEM partnerji podjetja Callas Software lahko uporabljajo orodje PDF Toolbox v oblaku in tako dostopajo do tehnologije obdelave in upravljanja PDF datotek znamke Callas Software brez nameščanja kakršnih koli lokalnih aplikacij in povezanih programskih posodobitev.

PDF Toolbox v13 naj bi bil po navedbah proizvajalca tudi bolj prilagodljiv pri obdelavi posameznih strani PDF predlog, obdelavi in pretvorbi slik in povezovanju orodja s programom Enfocus Switch. Med novostmi programa PDF Toolbox 13 je tudi novo poročilo v obliki zapisa JSON z nastavitvenimi podrobnostmi o obdelavi določenega PDF dokumenta in njegovi morebitni nadaljnji obdelavi.

Callas PDF Toolbox v13 je trgu že na voljo, za vse obstoječe imetnike licenc PDF Toolbox Desktop, PDF Toolbox Server, PDF Toolbox CLI ali PDF Toolbox SDK s pogodbo o vzdrževanju je nadgradnja brezplačna.

Video predstavitve nove različice orodja PDF Toolbox v13:

Uporabniški vmesnik in izboljšave.

Povezava z Enfocus Switch.

Nadgradnja v okviru aktualnih zahtev PDF standardov.

API in JSON podpora.

Razporeditvnei načrti (impozicija) z novo različico PDF Toolbox v13.

Upravljanje posameznih strani PDF predlog.

Več informacij na www.callassoftware.com.