Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Enfocus je predstavil novo različico rešitve Instant PDF 09, aplikacija za obdelavo in pripravo PDF certificiranih datotek za tisk. Podpira grafične aplikacije Adobe CS5 in Quark Xpress 8.


Orodja Enfocus Instant PDF 09 so namenjena operaterjem v pripravi za tisk in namiznem založništvu. Omogoča obdelavo in predogled PDF datotek v okviru mednarodnih industrijskih PDF standardov, s čimer je zagotovljena ustrezna oblika za posredovanje v pripravo tiska in sam proces tiska kamorkoli. Instant PDF 09 vključuje tudi že izdelane profile preverjanja in izdelave datotek PDF, kar zagotavlja enostavno uporabo.

Instant PDF 09 je zdaj na voljo za operacijski sistem Windows 7 in Mac OS X različice 10.4.11 do 10.6, kompatibilen je tudi z 64-bitnimi sistemi.

Glede industrijskih PDF mednarodnih standardov zagotavlja upravljanje v okviru standardov, kot so: ISO PDF/X-1a, PDF/X-3, PDF/X-4 in najnovejšimi standardi skupine »Ghent PDF Workgroup«.

Certificirane datoteke obdelane z rešitvijo Instant PDF 09 so opremljene s standardnimi metapodatki, kot so: avtor datoteke, nastavitve za poskusni odtis, barvni opisi, ki so bili navzoči v pripravi dokumenta...

V aplikacijah, kot so Adobeve CS5  ali Quark Xpress 8, datoteke enostavno upravljate/izvažate preko ukaza "Shrani kot certificirani PDF". Od tu naprej delo samodejno opravi Instant PDF 09, hkrati popravi vse ključne napake za zagotovitev ustreznosti dokumenta in zanesljivega nemotenega nadaljnjega standardnega grafičnega delovnega procesa.

V kolikor imate delovni sistem podprt tudi z rešitvijo Enfocus Power Switch, le ta za vas samodejno tudi pošlje izdelano korektno PDF datoteko na e-naslov tiskarja, morda  njegov FTP strežnik...

Več informacij na www.enfocus.com.