Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Med zanimivimi novostmi so PDF ekranski predogled in nove funkcionalnosti tiska etiket.
Podjetje Onyx Graphics je trgu ponudilo novo različico delovnega in rastrsko procesnega sistema Onyx v21.1. Namenjena je področju velikoformatnega tiska in jo odlikujejo številne nove funkcionalnosti, kot je denimo PDF ekranski predogled (angl. Soft Proof). Novo je tudi dinamično upravljanje oziroma tisk etiket.

Swatch Books 2.0 je nov interaktivni vizualni delovni koncept za tiskanje, skeniranje, iteracijo in izdelavo poročil glede barvne korektne produkcije. Z le enim klikom lahko enostavno dodajmo polja izbranih barvnih odtenkov, za katere želimo korekten barvni nadzor in sledenje. Omogoča tudi njihovo enostavno fino barvno nastavljanje.

RGB ekranski predogledi so izdelani enostavno in v hipu, predvsem služijo hitrejši in barvno korektni komunikaciji s strankami in možnostjo potrjevanja.

Za potrebe velikoformatnega tiska in obdelave omogoča enostaven razrez predloge za tisk na več delov. Tem enostavno dodajamo poljubne barvne kline za zagotavljanje in sledenje korektni barvni produkciji.

Predstavitev sistema Onyx 21.
 
Za področje tiska etiket pa so nove funkcije, kot so dodajanje slik in logotipov na končne izpise etiket, enostavno urejanje in razporejanje etiket na končni format izpisa, dinamično ustvarjanje QR kod, izdelava okvirjev za razrez etiket in še in še.

Več informacij na www.onyxgfx.com.