Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Global Graphics na virtualni Drupi z novim uporabniškim upravljalnim vmesnikom.
Global Graphics je v razvoj novega uporabniško upravljalnega vmesnika (Digital FrontEnd - DFE) vključil vsa podjetja v skupini: Global Graphics Software, Hybrid Software, Meteor Inkjet in Xitron. Nov vmesnik je namenjen področju digitalnega kapljičnega tiska etiket in embalaže.

SmartDFE je zasnovan kot del popolnoma avtomatiziranega sistema dodelave, ki podpira integracijo rešitev s podporo omreženja industrije 4.0, povezavo z različnimi MIS sistemi in mrežno povezavo vseh dodelavnih strojev s podporo protokola OPC UA. Nova rešitev omogoča optimizacijo PDF datotek, da so primerne za tisk, upravljanje delovnega toka in avtomatizacijo opravil v povezavi z neodvisnimi IT-sistemi podjetja, ki omogočajo rastrsko obdelavo datotek, optimizacijo slik in drugo.

Podatki za tisk in upravljaje tega se na naprave posredujejo neposredno preko rešitve Harlequin Direct bodisi prek programske in elektronske opreme Meteor ali platforme Xitron Navigator DFE direktno na brizgalne glave. Nov vmesnik podpira tudi funkcije variabilnega tiska, zagotavlja nadzor nad postopkom tiskanja in zagotavlja informacije v zvezi z zagotavljanjem kakovosti in nadzora kakovosti, vzdrževanjem tiskalniškega sistema in vodenjem zalog.

SmartDFE za digitalni tisk etiket in embalažo omogoča obdelavo PDF datotek, razporeditev teh in avtomatiziran tisk variabilnih podatkov (VDP) s pomočjo sistemov Hybrid Stepz in Cloudflow, oceno stroškov izdelave opravil in nadzor same proizvodnje s povezanimi sistemi v pametno tiskarno preko protokola OPC UA (Open Platform Communications Unified Architecture). Omogoča pa tudi rastrsko procesiranje s pomočjo rešitve Harlequin Direct neposredno iz opreme Meteor Inkjet ali Xitron z direktnim prenosom obdelanih podatkov na samo brizgalno glavo.

Več informacij na www.globalgraphics.com.