Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
ICScolor in Stora Enso predstavljata Remote Director
ICScolor se bo v sodelovanju s Stora Enso predstavil na virtualnem Drupinem dogodku. Predstavili bodo rešitev izdelave korektnih ekransko simuliranih pogodbenih preskusnih odtisov, to je Remote Director. Ta predvsem zagotavlja barvno korektne ekranske predoglede in barvno varno komunikacijo vsem udeleženim v oblikovanju končne predloge za tisk, na ta način pa bistveno skrajšuje proces potrjevanja z nekaj dni na le nekaj ur.

Po navedbah Stora Enso so se postopki potrjevanja zadnjih 20 let že precej skrajšali, sedaj pa so se zaradi pandemije koronavirusa in njenih omejitev že bolj, saj je postalo zaželeno, da ti procesi postanejo operativni na daljavo. Ekranski barvno korektni predogledi ne le prihranijo razne stroške dostave klasičnih preskusnih odtisov in službenih potovanjih, bistveno bolj prihranijo čas potrjevanja, spremembe odtisa/izpisa pa so zaradi sprememb materiala opazne že na ekranu.

Predstavitev uporabe storitve Rmeote Director.
V podjetju ICScolor imajo poglobljena znanja o kakovosti tiska, ki se osredotočajo predvsem na proces priprave predlog na tisk. Natančna barvna in korektna definicija je bistvenega pomena za zagotavljanje kakovostnega tiska. Remote Director je po njihovem mnenju edina rešitev, ki zagotavlja barvno korektne ekranski predogled v skladu z aktualno ponudbo tiskovnih medijev znamke Stora Enso.

Na virtual.drupa bosta podjetji ICScolor in Stora Enso predstavili različne tehnične storitve in rešitve. Osrednja tema bo ekranski predogled in potrjevanje na daljavo kot njihova osrednja storitev v oblaku dosegljiva od koderkoli. Udeležite se dogodka virtual.drupa in spoznajte zmogljivosti rešitve Remote Director.

Več informacij na virtual.drupa.com.