Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Esko predstavlja novosti v oblaku, Enfocus pa nove rešitve različice 2021.
Esko in Enfocus bosta svojim interesentom inovacije za leto 2021 predstavila v okviru spletnega sejemskega dogodka virtual.drupa. Skupno predstavitev bosta izvedla zato, ker sta tudi nove rešitve razvijala skupaj.

Esko bo koncept virtual.drupa izkoristil za predstavitev tehnološkega razvoja rešitev za embalažno industrijo naslednje generacije. S pomočjo številnih spletnih seminarjev, video in strokovnih predstavitev bodo predstavili najnovejše rešitve oziroma Saas-storitve v oblaku "Cloud Freedom". S pomočjo aktualnih programskih rešitev Esko, ki imajo trenutno še na voljo oba tržna modela (namiznega in v oblaku), bodo predstavili prednosti uporabe rešitev v oblaku Esko.

Nekaj besed pa bo Esko namenil tudi lani objavljenemu sodelovanju s podjetjem Asahi Photoproducts, s katerim so razvili avtomatizirane rešitve za izdelavo fleksotiskarskih plošč. Nenazadnje pa bo govora tudi o trendih embalaže 2021 in potrebi po učinkovitejši prihodnosti. Poudarek bo na elektronskem poslovanju embalažne industrije in naraščajočih potrebah po učinkovitih 3D-rešitvah in povezovalnih tehnologijah. Esko bo na ta način predstavil, kako se s pravo programsko opremo na embalažnem trgu spretno prilagoditi novim in nastajajočim potrošniškim trendom.

Enfocus bo priložnost na virtual.drupe izkoristil za povezovanje s starimi in bodočimi strankami. Predstavili bodo prednosti uporabe revolucionarne rešitve za enostavno in učinkovito preverjanje korektnosti vhodnih PDF-dokumentov pred tiskom, to je BoardingPass. Predstavili pa bodo tudi svojo osrednjo avtomatizirano delovno platformo Switch, ki uporabnike ne omejuje glede uporabe enega samega sistema, saj je namreč odprt za povezovanje s poljubnimi obstoječimi in prihajajočimi grafičnimi rešitvami. Poleg Switcha različice 2021 bodo predstavili še rešitve in prednosti uporabe novih funkcij PitStop Pro, PitStop Server in Connect 2021.

Prijava na predstavitev

Več informacij na www.esko.com in www.enfocus.com.