Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Mutoh ostaja zvest zelenemu na področju izdelave označb s svojim novim barvilom MP. V 60 odstotkih je izdelano iz bio-materialov in ne vključuje onesnažujočih lahko hlapnih substanc in težkih kovin. Barvilo je izdelano za izpisovanje na tiskalniku Mutoh ValueJet 1608HS-Hybrid.


Z novim barvilom imajo izpisi večji barvni obseg, izboljšane so tudi karakteristike navzemanja in abrazijske lastnosti barvila. Izpisi s tovrstnim barvilom so dolgotrajno obstojni tudi v zunanjem okolju.

MP barvilo je primerno za aplikacije na substrate, kot so tudi panoji na vinilni/plastični osnovi. Barvilo zahteva relativno malo vzdrževanja v primerjavi s konkurenčnimi produkti na trgu.

V navezi s tiskalnikom ValueJet 1608HS-Hybrid lahko uporabniki izpisujejo tudi na reliefne grobe in gibke materiale. Barvna korektnost izpisa je zagotovljena s pomočjo integriranega Mutohovega SpectrovueVM-10 spektrofotometra z visoko ločljivo prizmo, ki odčitava vidni spekter odbite svetlobe in posreduje podatke le te v sistem za samodejno barvno umerjanje tiskalnika. Z novim Mutohovim barvilom MP in rešitvijo ValueJet 1608HS-Hyrbid je delovni sistem popolnoma samodejen in zanesljiv, kar zagotavlja optimalno ekonomsko učinkovitost.

Več informacij na www.mutoh.com.