Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
PERGRAPHICA® Infinite Black je brezlesni papir s prijetno gladko površino.
Kolekcijo papirjev PERGRAPHICA® Infinite Black zaznamuje visoka prefinjenost in detajlnost. S svojim posebnim dotikom ponuja subtilno komunikacijsko sredstvo v svetu visoke tehnologije, v katerem so čutne izkušnje vse redkejše.

Tovrstna kvaliteta se zato še posebej dobro ponaša v sofisticiranih kreativnih projektih, kot so izdelava luksuzne embalaže, vabil in voščil ter pakiranja za parfume, vina in penine.

PERGRAPHICA® Infinite Black je brezlesni papir, barvan v masi, s prijetno gladko površino. Zahvaljujoč njegovi površini je mogoče doseči izjemno dobre rezultate tiska in dodelave.

Obarvan je brez ogljika, kar mu omogoča neposreden stik s hrano, obenem pa je prenos barve na bele površine zelo nizek. Še ena prednost papirja je v tem, da je zelo odporen na praske in prstne odtise.

Zaradi možnosti tako vzdolžnega kot tudi prečnega zgibanja, je papir PERGRAPHICA® Infinite Black odlična izbira tudi za izdelavo nosilnih vrečk.

Kolekcija papirjev PERGRAPHICA® Infinite Black je na voljo v različnih gramaturah od 120 g/m2 do 350 g/m2.

Za dodatne informacije o kolekciji PERGRAPHICA® Infinite Black in naročilo vzorcev pokličite na telefonsko številko 01/54-72-100 ali pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni, da si ogledate in preizkusite spletno trgovino, do katere lahko dostopate preko povezave www.europapier.si ali priložene QR kode. V njej boste našli tudi podatke o kolekciji papirjev PERGRAPHICA®.

Europapier Alpe d.o.o.