Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Rapida Eco s trajnostno formulacijo brez mineralnih olj, ki zagotavlja hitri tisk.
Rapida, serija tiskarskih barv za formatni tisk podjetja Hubergroup Print Solutions, je na trgu že vrsto let uveljavljena serija tiskarskih barv za hitri produkcijski tisk. Omenjeno podjetje je najavilo zagon proizvodnje tiskarskih barv pod novim imenom Rapida Eco. Razlog za to je spremenjena formulacija barve, ki odslej ne vsebuje mineralnih olj. S tem se Rapida Eco tiskarske barve predstavljajo posebnost na trgu barv, saj s trajnostno formulacijo zagotavljajo tudi učinkovito sušenje.

Tako dobro kot vedno - a bolj trajnostno
Pred omenjenim zagonom proizvodnje nove serija tiskarskih barv so bile izvedene obsežne raziskave in razvoj. Predvsem je bil skupen cilj trgu ponuditi bolj trajnostno izdelano rastlinsko barvo z zmogljivostmi hitrega produkcijskega tiska. Tako kot predhodna serija barv tudi barve Rapida Eco omogočajo dodelavo tiskovin neposredno po tisku.

Po navedbah proizvajalca je primerna za uporabo tudi v bolj vročih regijah sveta, prehod tiskarjev s predhodne serije barv Rapida naRapida Eco pa je enostaven, saj v procesu tiska ni potrebno ničesar spreminjati.

Več informacij na www.hubergroup.com.