Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Na aktualni Fespi bo Sappi predvsem predstavil ponudbo rešitev serije Transjet.
Od 12. do 15. oktobra bo Sappi na sejmu Fespa Global Print Expo v Amsterdamu (Nizozemska) predstavil več novih ali izboljšanih izdelkov, vključno z novim papirjem Transjet Tacky Industrial, to je premazanim sublimacijskim papirjem za digitalni transferni tisk. Posebej je bil razvit za kapljično sublimacijsko tiskanje na bolj elastičen tekstil. Nov v ponudbi pa je tudi nepremazan sublimacijski papir Basejet, ki je namenjen potisku modnega in domačega tekstila s svetlejšimi motivi.

Na aktualni Fespi bo Sappi predvsem predstavil ponudbo rešitev serije Transjet. Ti sublimacijski papirji so v 100 odstotnem deležu narejeni iz reciklirane celuloze in imajo certifikat FSC. Namenjeni so različnim aplikacijam sublimacijskega tiska na tekstil in toge materiale.

Digitalni tisk velikega formata
Na stojnici 1-E140 bo Sappi predstavil tudi ponudbo namenskih papirjev za kapljični tisk velikega formata. Papir Scrolljet je primeren za zunanjo uporabo, vključno z rešitvama City Light in Mega Light. Zanj je značilna višja stopnja beline, visoka barvna optična jakost izpisov in dobra ostrina linij, pa tudi površinska odpornost na drgnjenje in UV obstojnost. Za notranjo rabo pa bo Sappi predstavil papir Swiss Matt.

Embalaža iz valovitega kartona
Nova linija izdelkov Fusion Nature Plus znamke Sappi je namenjena izdelavi valovite embalaže, POS panojev, nosilnih vrečk in podobno. Izdelani so iz svežih vlaken, zato jih je mogoče popolnoma reciklirati. Posledično imajo naraven površinski vtis, nepremazana površina pa zagotavlja tudi na otip naravno izkušnjo. Papirji Fusion Nature Plus so primerni za tisk v tehnikah fleksotiska in ofsetnega tiska, predhodno obdelana površina in visoka stopnja beline omogočata tudi aplikacije kapljičnega tiska z manjšo porabo barvila in dobrimi tiskovnimi rezultati.

Razstavni prostor za ogled na voljo tudi virtualno
Zaradi posebnih in nepredvidljivih okoliščin povezanih s pandemijo je Sappi javnosti ponudil ogled njihove ponudbe oziroma razstavišča tudi na daljavo. Ta bo na voljo v času Fespe, od 12. do 15. oktobra letos, na naslovu https://www.sappipapers.com/fespa2021.

Več informacij na www.sappipapers.com.