Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Antalis celulozni karton Upside Premium primeren za številne tudi kakovostnejše aplikacije.
Antalis širi svojo paleto izdelkov z novim kartonom iz debelejših celuloznih vlaken, imenuje se Upside Premium. nov karton je namenjen izdelavi embalaže in tisku na splošno. Odlikuje ga trajnostni certifikat FSC in je na voljo v več različicah in gramaturah od 170 do 500 g/m².

Upside Premium je celulozni karton (GZ in UZ), ki je na trgu na voljo v površinsko motno premazani različici po eni ali obeh straneh, pa tudi v nepremazani. nov karton je primeren za grafične aplikacije, kot so tisk map, plakatov, kuvert, voščilnic, CD/DVD ovojnic, vstopnic, oznak, vabil ... Lahko uporablja tudi v proizvodnji visokokakovostne embalaže za kozmetiko, parfume, farmacevtske izdelke, pijačo in visoko kakovostno blago široke potrošnje.

Upside Premium karton odlikujejo visoka belina, visoka voluminoznost in visoka togost ter prijeten občutek na otip. Omogoča optimalne pogoje v ofsetni tehniki tiska, tudi v tisku motivov z visokim kontrastom. Združljiv je tudi z digitalnimi sistemi tiska, kot so sistemi serije HP Indigo.

Poleg različnih gramatur je na voljo tudi v različnih formatih, tudi na zahtevo. Poleg FSC certifikata je trajnostno podprt tudi z oznako EU Eco Label, po lestvici Antalis Green Star pa mu pripadajo 4 zvezdice.

Več informacij na www.antalis.com.