Fespa 2021 v organiziaciji kot načrtovano


Naslednji sejem Fespa je načrtovan v marcu 2021 v Amsterdamu.
Fespa je pričela z oglaševalsko kampanjo za svoj sejemski dogodek, ki bo v Amsterdamu (Nizozemska) od 9. do 12. marca 2021. Pod motom nagovora javnosti "Bringing Colour Back - Vrnitev barv" poudarjajo optimizem in željo po varni organizaciji dogodka, na katerem se bo grafična srenja spet lahko srečala osebno. Hkrati si želijo, da dogodek predstavlja gonilno silo za trajnostno gospodarsko okrevanje industrije.

Spletno mesto dogodka www.fespaglobalprintexpo.com je razstavljavcem in obiskovalcem že na voljo, ta zagotavlja različne uvodne informacije, vključno z informacijami o prizorišču in načrtom dvorane. Del informacij bodo tudi objave aktualnih smernic glede celovitih zdravstvenih in varnostnih ukrepov, ki se bodo zaradi koronavirusa izvajali na samem sejmu. Obiskovalci se za obisk sejma Fespa 2021 lahko že predhodno prijavijo in prejmejo informacije o cenah vstopnic in promocijskih kodah za popust pri vstopu.

Organizator verjame, da bo marca 2021 prva Fespa po pojavu korona pandemije, ki bo ponovno potekala v živo v fizični obliki. Zaradi omenjene pandemije so bile v leto 2021 prestavljene tudi druge organizacije Fespe v Mehiki, Braziliji, Afriki in Evraziji.

Več informacij na www.fespa.com.