Novice za javnost

MGI Meteor - Ko vaše tiskovine oživijo


Omogočite dodano vrednost tiskovini z edinstveno digitalno rešitvijo tiska, s produkcijskim sistemom MGI METEOR Unlimited Colors.
Imate stranke, ki zahtevajo tiskovine višjega kakovostnega razreda in dodane vrednosti, ker želijo z njimi izstopati iz povprečja konkurenčnih ponudb? Ena od možnih rešitev je zagotovo produkcijski tiskalnik MGI Meteor z neposredno dodelavo tiskovin z vročo folijo. Še več, možnost naknadnega CMYK-izpisa prek aplicirane folije vam omogoča izdelavo posebnih metalnih učinkov različnih barvnih odtenkov in tudi hologramov, kar vašim tiskovinam doda vrednost in atraktivnost.

Preberi več

Kodak ponudil Prinergy v oblaku

20191209 Kodak Prinergy VME
Kodak svojim odjemalcem ponuja Prinegry tudi kot storitev v oblaku.
S konceptom »Prinergy VME Managed Services« podjetje Kodak ponuja storitve v oblaku za delovni sistem priprave Prinergy. Te so virtualno podprte s platformo v oblaku Microsoft Azure. V Severni Ameriki so storitve trenutno večinoma v testni fazi uporabe, uporabljajo jih tudi že nekatere evropske stranke.

Preberi več

Več kot le priprava: Affinity vs. Adobe

20191206 adobe affinity
Orodji Affi nity Designer in Photo sta prepričali že marsikoga.
Grafična programska oprema ne doživlja sprememb in novosti zgolj v okviru razvoja sistemov za upravljanje tiska, dodelave, vodenja proizvodnje ipd., temveč tudi na področju grafične priprave oziroma oblikovanja. Morda ste misli, da najbolj uveljavljena orodja Adobe nimajo konkurence. Motili ste se. Po treh letih priprav in razvoja je končno podobo dobilo še orodje Affinity Publisher angleškega ponudnika Serif. Kako profesionalna je v resnici ta nova programska oprema, si preberite v aktualne 6. izidu revije Grafičar

Preberi več

Azon Matrix Cubejet za potisk ploskih in ok

20191209 Azon Matrix Cubejet
Azon Matrix Cubejet omogoča potisk ploskih materialov in valjastih predmetov.
Podjetje Azonprinter je javnosti nedavno predstavilo nov industrijski UV-LED-tiskalnik Azon Matrix Cubejet, ki omogoča potisk ploskih materialov do debeline 42 cm in valjastih predmetov premera do 33 cm. Na voljo je z različnimi dimenzijami tiskalniških miz 590 mm x 1200/1800 mm, 1100 mm x 1200/2500 mm.

Preberi več

Klasična modra je Pantone barva leta 2020

20191206 pantone barva leta 2020
Klasičen modri odtenek, ki ponazarja mirnost, zaupanje in povezanost.
Brezčasna klasična modra, PANTONE 19-4052 Classic Blue, je eleganten in preprost barvni odtenek. Ponazarja mirnost, zaupanje in povezanost. Poudarja željo po zanesljivi in stabilni osnovi, na kateri bomo gradili prihodnost z vstopom v novo obdobje.

Preberi več