Novice za javnost

printIQ: Več kot zgolj MIS-sistem

20180711 PrintIQ Logo
Celosten MIS-poslovno informacijski sistem za grafična okolja je zahteven in kompleksen programski koncept, podjetje IQ ima rešitve.
Podjetje IQ javnosti ponuja celosten MIS-informacijski sistem printIQ poslovnega vodenja, ki omogoča upravljanje opravil vse od oddaje naročil, izdelave kalkulacij, sledenju proizvodnega statusa naročil vse do dostave. Pregled statusov naročil so pregledni tako za stranke/naročnike, kot izvajalce. Status realizacije lahko enostavno posodobijo vsi sodelujoči v procesu realizacije s pomočjo tabličnih računalnikov in mobilne aplikacije printIQ App, terminalov ali optičnih čitalcev. Sledenju statusov naročil je namenjen spletni programski modul Job Track.

Preberi več

Esko, AVT, X-Rite in Pantone v sodelovanju

20180710 esko x rite avt slider
Colorcert Desktop Tools – modularne rešitve za vzpostavitev delovnih sistemov, ki zagotavljajo barvno in procesno korektno izvedene procese izdelave embalaže.
Podjetje Esko se je v razvoju rešitev povezalo s podjetji AVT, X-Rite in Pantone. V sodelovanju naj bi v celostne produkte povezali barvno komunikacijske rešitve X-Rite in Pantone z nadzornim optičnim sistmeom kamer proizvajalca AVT. Mreženje omenjenih treh rešitev pomeni povezavo najnovejših tehnologij podjetij Esko, AVT, X-Rite in Pantone. Nov koncept razvoja je bil prvič javnosti predstavljen na dogodku Esko World v San Antoniu (Teksas - ZDA). Novi nadzorno upravljani produkti naj bi bili javnosti na voljo jeseni letos.

Preberi več

Koenig & Bauer predstavil nov izsekovali stroj

20180710 kba ipress 106 k pro
Koenig & Bauer je na dnevih odprtih vrat premierno predstavil nov izsekovalni stroj.
Podjetje Koenig & Bauer je imelo v juniju letos dneve odprtih vrat, dogodek se je imenoval Koenig & Bauer 4.0 Packaging & Connected Services. Na njem so predstavili digitalno transformacijo grafične industrije, v živo so predstavili rešitve za racionalizacijo, vodenje in standardizacijo grafičnih procesov, premierno so predstavili tudi nov izsekovalni sistem. Predstavili so tudi podatkovno zasnovane storitve, ki zagotavljajo bolj transparentno in bolj racionalno vzdrževano proizvodnjo.

Preberi več

Merck: Efektni pigmenti digitalno

20180706 merck app
Merck-ova nova interaktivna mobilna aplikacija Digital Color Card App omogoča realistično virtualno predstavitev efektnih pigmentov.
Podjetje Merck (Darmstadt - Nemčija) je nedavno predstavilo novo mobilno aplikacijo Digital Color Card App za pametne telefone in tablične računalnike. Namenjena je realistični virtualni predstavitvi različnih efektivnih pigmentov. Aplikacija je podprta za operacijske sisteme iOS in Android.

Preberi več

Fujifilm: Novo prehrambno sprejemljivo barvilo

20180706 Fujifilm JetPress 720s barvila
Podjetje Fujifilm Europe je za sisteme Jet Press 720S predstavilo novo barvilo, ki je primerno za tisk primarne živilske embalaže.
Podjetje Fujifilm Europe je nedavno predstavilo novo barvilo za tisk živilske embalaže, ki je združljivo z digitalnimi tiskarskimi sistemi Jet Press 720S. Omenjena kombinacija omogoča izdelavo živilske embalaže, ki je v neposrednem stiku z živili, iz kartona in sintetičnih materialov, debeline vse so 600 mikrometrov.

Preberi več