Novice za javnost

X-Rite: Spletni seminarji o rešitvih i1Pro


i1Pro 3 in i1Pro 3 Plus spektrofotometri odslej podprti tudi z merilno mizo i1iO.
Podjetje X-Rite vabi k ogledu spletnih seminarjev na temo uporabe orodij za umerjanje in izdelavo barvnih profilov izhodnih naprav, s čimer lahko dosežete konsistentne barvne tiskovne rezultate na različnih tiskovnih materialih.

Preberi več

Hubergroup odslej z dvema poslovnima področjema


Hubergroup je svoje poslovanje razdelil na dve področji: Print Solutions in Chemicals.
Hubergroup je družinsko podjetje s sedežem v bližini Münchna (Nemčija) s 255-letno tradicijo. Do zdaj je bilo njihovo poslovanje enotno, njihove rešitve pa v ponudbi pod imenom Print Solutions, proizvajali so tiskarske barve in različne druge tiskarske rešitve za tisk embalaže in komercialni tisk. Odslej je del njihovega programa še področje Chemicals, ki proizvaja in trži surovine za izdelavo tiskarskih barv in premazov.

Preberi več

Roland DG: Versa-Works 6


Za tiskalnike z ekološkimi topili, UV in toplotno sublimacijo kot tudi za rezalnike
Roland DG je nedavno predstavil novo različico programske rastrsko procesne opreme Versa-Works 6 RIP za tiskalnike velikega formata. K tej sodijo tudi brezplačne nadgradnje za vse združljive tiskalnike, seznam teh najdete tukaj.

Preberi več

WPO: Brezplačni seminar embalažne industrije


WPO razkriva vpliv koronavirusa na embalažno industrijo.
Svetovna organizacija za embalažo (WPO) vabi k ogledu spletnega seminarja na temo vpliva koronavirusa na embalažno industrijo: kakšna so spoznanja in kaj je dejansko "pandemija" (The Impact of COVID 19 on the packaging Industry: what are the real lessons and what is just "pandemic").

Preberi več

Epson: Novi velikoformatni Surecolor SC-F10000


Epson je predstavil novi velikoformatni sublimacijski tiskalnik SC-F10000 s širino izpisa do 195 cm.
Podjetje Epson je trgu predstavilo nov sublimacijski tiskalnik Surecolor SC-F10000 velikega formata s širino izpisa do 195 cm. Namenjen je potisku modne konfekcije, športnih oblačil, pohištva, gibkih oznak, promocijskih materialov in podobnega. Trgu naj bi bil v prodaji na voljo od septembra letos dalje.

Preberi več