Novice za javnost

Grünig: Nov pralni sistem sitotiska

20200525 G WASH 170XM
Grünigova nova serija pralnih sistemov G-Wash 170 XS-Duo.
Podjetje Grünig je nedavno predstavilo nov pralni sistem sitotiskarskih sit serije G-Wash 170 XS-Duo. Proizvajalec navaja, da ga bo janvosti uradno prestavil na Drupi 2021.

Preberi več

Naslednji Fachpack v 2021 namenjen trajnosti

20200525 fachpack2021
Fachpack bo vnovič v letu 2021, zaznamovala ga bo novo grafična podoba.
Nov termin sejma  Fachpack 2021 je določen, evropski sejem embalaže, tehnologije in z njo povezanih postopkov bo od 28. do 30. septembra 2021 v Nürnbergu (Nemčija). Priprave na sejem so že v polnem teku, registracija za razstavljavce je že odprta od začetka maja. Po prelomnem letu 2002 bo prihajajoči Fachpack zaznamovala tudi nova grafična podoba. 

Preberi več

Nova krmilna naprava za nanos lepila

20200529 Baumer hhs Xact go Systems
Rešitev Baumer hhs Xact omogoča nanos lepila s hitrostjo do 300 m/min.
Z rešitvijo Xact je podjetje Baumer hhs ponudilo novo krmilno napravo za nanos lepila. Z njo v kombinaciji z nanašalnimi ventili Baumer hhs lahko upravljamo nanos vročih in hladnih lepil. Novost sodi med rešitve serije Go-Systems in se uporablja v povezavi z nadzornim sistemom korektnosti in kakovosti nanosa lepila. Po navedbah proizvajalca je na voljo po dostopni ceni z zajamčeno kakovostjo delovanja.

Preberi več

Bobst: Vizija industrije in novosti

20200523 bobst virtual press konference
Bobst se predstavlja virtualno.
Skupina Bobst vabi k udeležbi na prihajajoči virtualni tiskovni konferenci, ki bo na voljo za prijavljene 9. junija letos. Na konferenci bodo sodelovali priznani govorci s področja grafičnega razvoja in industrije, ki bodo predstavili Bobstovo vizijo industrije izdelave etiket in embalaže ter novosti v ponudbi skupine Bobst.

Preberi več

Komori zaključil prevzem MBOja

20200522 komori mbo
MBO je odslej del skupine Komori, kar prinaša sinergijo na različnih področjih razvoja.
Skupina Komori Corporation je uradno sporočila, da so zaključili prevzem nemškega proizvajalca dodelavnih rešitev Maschinenbau Oppenweiler Binder (MBO). Ta je odslej v 100-odsotni lasti skupine Komori, na trgu nastopa pod novim imenom MBO Postpress Solutions.

Preberi več