Novice za javnost

Konica Minolta: Delo od doma kot v pisarni

20200327 M Files for Teams
V teh časih je zagotovo prava kombinacija uporabe orodij M-Files in Microsoft Teams..
Veliko vas/nas je v teh časih prisiljenih ostati doma. Delo od doma se sicer sliši lepo, prinaša pa tudi številne izzive kot, kako se na učinkovit način povežem z ostalimi sodelavci, ali je dokument na katerem delamo aktualne različice, imam dostop do vseh potrebnih dokumentov in poslovnih informacij ... V teh časih je zagotovo prava kombinacija uporabe orodij M-Files in Microsoft Teams. Na tak način boste v delovni skupni lahko avtomatizirali poslovne informacije in dokumente, upravljanje z metapodatki, upravljanje s pristopnimi pravicami in upravljanje poslovnih procesov.

Preberi več

Henkel ponuja novo vroče lepilo

20200322 henkel Technomelt GA 3980 Ultra
Technomelt GA 3980 Ultra naj bi bil primeren za uporabo na linijah vročega lepljenja in tudi nekaterih linijah za knjižno vezavo.
Podjetje Henkel je trgu ponudilo novo vroče lepilo z oznako Technomelt GA 3980 Ultra. Primerno je za uporabo na linijah vročega lepljenja in tudi nekaterih linijah za knjižno vezavo. Osnova lepila je nov polimer, sodi pa nekako k lepilom uvrščenimi med ponudbo PUR- in EVA-rešitev. Po navedbah proizvajalca novo lepilo zagotavlja visoko produkcijsko učinkovitost in nižje stroške.

Preberi več

Nadgrajen hibridni sistem Durst P5 350

20200319 durst p5 350
Hibridna rešitev digitalnega tiska, Durst P5 350, širine izpisa 3,5 m za potisk ploskih materialov in materialov iz zvitka.
Durst je za nedavno odjavljeno Fespo pripravljal predstavitev platforme rešitev P5. Aktualno nadgrajen sistem P5 350 omogoča potisk togih in gibkih materialov do širine 350 cm, aktualna različica je opremljena s številnimi novimi funkcijami in opcijami uporabe barvila, ki omogočajo hibridno izdelavo raznolikih grafičnih aplikacij. Omogočajo tudi aplikacije tekstilnega tiska.

Preberi več

Aprila prihaja Enfocusov Pitstop 2020

20200319 enfocus pitstop
Enfous Pitstop 2020 prihaja za vizijo priprave v prihodnosti.
Enfocus, en vodilnih proizvajalcev rešitev programskega nadzora korektnosti in kakovosti PDF-datotek, naprednega urejanja teh in s tem povezanih delovnih in avtomatiziranih grafičnih sistemov, je najavil prihod nove različice rešitev PitStop Pro in PitStop Server 2020. Omenjeni rešitvi so večkrat poskušali posneamti različni proizvajalci grafične programske opreme, a nikoli zadosti uspešno. Konkurenčna prednost rešitev Enfocus izhaja iz nenehnega zadovoljevanja potreb uporabnikov, nadgradenj in vedno znova izpopolnjenih tehnologij. Tudi različice PitStop 2020 niso izjema.

Preberi več

Roland DG z novim tiskalnikom Texart XT-640S-DTG

20200319 Roland DG Texart 640S DTG
Tiskalnik Texart XT-640S-DTG zagotavlja barvno živahne izpise na bombažnem tekstilu.
Japonski proizvajalec profesionalnih tiskalnikov Roland DG je že lansko leto najavil prihod novega tiskalnika Texart XT-640S-DTG. Omenjena tekstilna tiskalniška novost razširja družino rešitev Texart in omogoča upodobitev polno barvnih podob, tudi s svetlimi barvnimi toni, na tekstil iz bombaža.

Preberi več