Novice za javnost

Nov ISO-standard naprednega umerjanja skenerjev

20200217 meske tablice12641 2
Nov ISO-standard za napredno umerjanje skenerjev vključuje nove merske tablice LaserSoft, ki jih je testirala Fogra.
Komite ISO je potrdil nov standard za napredno umerjanje skenerjev ISO 12641-2.2019, ki nadomešča oziroma nadgrajuje starega ISO 12641-1:2016. Zasnovan je na naprednih merskih tablicah LaserSoft, ki jih je v okviru sprejemanja novega standarda testirala in preverjala Fogra.

Preberi več

Tavija: Vabljeni na dneve odprtih vrat

20200213 tavija
Predstavljena bo tudi novost ponudbe, to je sublimacijski tiskalnik Epson SC-F500.
Začetek leta je krasna priložnost za ogled novosti in pripravo na novo sezono tiska oblačil in ostalih promocijskih artiklov. Podjetje Tavija vas zato vabi na dneve odprtih vrat, na katerih si boste lahko ogledali zanimiva tiskalnika Epson SC-F2100 - za direktni tisk na oblačila; in Epson SC-F500 s sublimacijskim tiskom, ki je novost ponudbe.

Preberi več

Highcon: Novi sistemi izsekovanja in perforacije

20200217 Euclid 5C
Highcon za Drupo pripravlja nove modele digitalnih sistemov izsekovanja in perforiranja/luknjanja.
Podjetje Highcon bo na letošnji Drupi predstavilo nove sisteme za izdelavo zložljive embalaže in embalaže iz valovitega kartona. Predstavili bodo nova modela serije dodelavnih rešitev Euclid in Beam, to sta Euclid 5 in Beam 2. Za področje izdelave valovite embalaže oziroma dodelave valovitega kartona bodo predstavili tudi sistem različice Beam 2C.

Preberi več

X-Rite: Nova generacija naprav i1Pro 3

20200211 XRITE i1iO 3 Table
Naprave i1Pro 3 lahko uporabljamo v kombinaciji z merilno mizo i1iO 3, kar zagotavlja avtomatizirano vrednotenje merskih tabel oziroma klinov in izdelavo barvnih profilov. S tem je uporabnikom prihranjen čas in tudi material.
Podjetji X-Rite in Pantone LLC, vodilna v razvoju rešitev na področju barv, sta nedavno najavila prihod 3. generacije novih naprav družine i1. Popolnoma na novo oblikovan spektrofotometer i1Pro 3 je po navedbah proizvajalca predvsem bolj natančen in zanesljiv, hkrati pa deluje dvakrat hitreje v primerjavi s predhodnimi modeli. Namenjen je profesionalni uporabi na področju barvnega vrednotenja in upravljanja tiskalnikov, zaslonov in projektorjev.

Preberi več

Agfa Graphics: Nov tiskalnik Oberon RTR3300

20200217 Oberon RTR3300
Nov LED-UV-velikoformatni tiskalnik Oberon RTR3300 je nov v ponudbi Agfa Graphics.
Sistem Oberon RTR3300 je nov LED-UV-velikformatni tiskalnik podjetja Agfa Graphics, ki omogoča izpis širine do 3,3 m. Prvič je bil predstavljen na dogodku C!Print v Franciji, vnovič ga bo možno videti na sejmu FESPA v Madridu (Španija). Po navedbah proizvajalca ga odlikuje visoka stopnja produktivnosti in kakovosti izpisa.

Preberi več