Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190510 sawgrasschromaluxe
Sawgrass in Universal Woods EMEA s predstavitvijo na Fespi za bolj kakovosten in učinkovit sublimacijski tisk.
Podjetji Sawgrass in Universal Woods EMEA se bosta skupaj predstavili na prihajajoči Fespi. Predstavili bosta enostavne personalizirane produkte ChromaLuxe/Unisub, ki so namenjeni kakovostnemu sublimacijskemu tisku. V okviru njihovega razstavnega prostora bodo potekale številne predstavitve v živo, torej različne aplikacije sublimacijskega tiska, s katerim želijo predstaviti širok nabor poslovnih možnosti, ki jih lahko ponudniki grafičnih storitev vključijo v svoj obstoječ posel.

Sawgrass, en vodilnih proizvajalcev sublimacijskih barvil, ponuja popolnoma integrirane sistemske rešitve, ki so namenjene in razvite za različne sublimacijske tehnike tiska. omenjene rešitve so celostne, saj vključujejo tiskalnik z združljivimi barvili, oblikovno platformo in programsko opremo barvnega upravljanja, zraven pa sodi tudi visoko kakovostna podpora z uvajanjem strank.

ChromaLuxe je en vodilnih proizvajalcev naprednih substratov za sublimacijski tisk. Z njihovimi proizvodi lahko na način sublimacije barvne upodobitve posredno kakovostno preslikamo na površino različnih kovin, lesa in drugih materialov. Izpisi so primerni tudi za zunanjo rabo, lahko so površinsko motno, pol-sijajno in sijajno obdelani.

Več informacij na www.sawgrassink.com in www.chromaluxe.eu.