GMG vabi na svojo akademijo

20181221 GMG Academy
Postanite strokovnjak na področju barvnega upravljanja z akademijo GMG.
Podjetje GMG javnosti ponuja program strokovnega usposabljanja GMG Academy. Strokovnjaki podjetja GMG odslej z vami delijo znanje in izkušnje dobre prakse, ki vam bodo omogočale uspešno barvno upravljanja v tisku in izdelavi poskusnih odtisov. V sodelovanju z različnimi združenji industrije, univerzami in poslovnimi partnerji v programu GMG akademije dosledno zagotavljajo delavnice z aktualnimi tehnološkimi znanji in praktičnimi preskusi.

Poleg delavnic so javnosti na njihovi spletni strani na voljo tudi spletni seminarji, s katerimi prav tako lahko obogatite svoje obstoječe znanje s področja barvnega vodenja, spoznate lahko prednosti korektne rabe barvno upravljanih procesov, ki posledično zagotavljajo konkurenčnost in neoporečnost vašega tiskarskega posla.
 
Trenutno je na voljo sledeč program izobraževalnih delavnic:

Barvno vodenje in standardizacija (Color Management and Standardization)

2.-4. april 2019 (Tuebingen, Nemčija)

Delavnica bo obravnavala področje barvnih prostorov, spektrofotometrije, standardizacije in izdelave preskusnega odtisa. Spoznali boste lahko, kako implementirati zahteve aktualnega standarda v svoji proizvodnji z uporabo GMG-rešitev. Delavnica bo potekala 3 dni.Digitalni tisk - Procesni nadzor in izdelava profilov (Digital Printing - Process Control and Profiling)
21.- 23. maj 2019 (Tuebingen, Nemčija)

Delavnica bo obravnavala, kako upravljati proces digitalnega tiska, kateri njegovi parametri so ključni za dosleden in korekten nadzor. V praksi boste spoznali profesionalno uporabo barvnega strežnika GMG ColorServer na najbolj učinkovit način. V praksi boste izvedli različne pretvorbe predlog za tisk za različne tiskarske pogoje. Na vašo željo boste lahko v praski izdelali tudi barvne profile specifičnih tiskarskih pogojev.Embalaža - Izdelava preskusnega odtisa in barvnih izvlečkov / Packaging - Proofing and Separation
5.-7. november 2019 (Tuebingen, Nemčija)

Ta delavnica je namenjena tehnikom, svetovalcem, prodajalcem, vodstvom, skrbnikom blagovnih znamk, ponudnikom storitev tiska in operaterjem priprave, ki želijo celostno spoznati proces kakovostne izdelave embalaže.GMG-izdelava profilov in optimizacija - intenzivno / GMG Profiling and Optimization - Intensive
Na zahtevo (Tuebingen, Nemčija)

Ta delavnica je namenjena tehnikom s področja barvnega upravljanja v tiskarski industriji in bo ponudila poglobljena znanja v izdelavi barvnih opisov in barvni optimizaciji.

Na delavnici se bo praktično usposabljalo na dejanskih predlogah za tisk strank, strokovnjaki podjetja GMG vas bodo naučili izdelati korektne barvne profile za izdelavo korektnih preskusnih odtisov in barvno korektno pretvoriti vaše predloge za tisk neposredno. Delavnice so tematsko prilagodljive željam udeležencev.Povezava digitalnega tiska in fleksotiska - Connecting digital and flexographic printing - ECG Multicolor and Co.

Na zahtevo (DFTA tehnološki center visoke medijske šole, Stuttgart, Nemčija)

Ta delavnica je namenjena vsem udeleženim v proizvodnji verigi izdelave embalaže, ki želijo spoznati aktualne novosti tiskarske industrije, digitalnega tiska in barvne a vodenja.

Več informacij na www.gmgcolor.com.