Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20150119 Digitaldruckkongress 2015
19. februarja letos bo prvi kongres na temo digitalnega tiska, ki ga bo v Düsseldorfu organiziralo nemško združenje za tisk in medije (BVDM - Bundesverbands Druck und Medien). Njegov namen je predstaviti njegove smernice.

Poudarek prvega kongresa bodo strategije in koncepti, s katerimi na trgu digitalnega tiska lahko z optimizacijo in posodobitvijo procesov zagotovimo rast poslovanja. V ta namen bodo predstavljene tudi aktualne smernice razvoja.

Predavali bodo tudi strokovnjaki iz vsakodnevnih produkcijskih okolij, kot je Steffen Setzer iz tiskarskega centra Laserline Berlin, ki bo predstavil napredno upravljanje podatkov s sistemom Big Data-Management. Kyan Noack bo predstavil koncept »Vaše oblikovanje« s predstavitvijo njihovega delovanja in uporabe novih možnosti z novo strojno opremo, novimi materiali in njihovo lastno programsko opremo za upravljanje personaliziranih vsebin. Kot eni prvih so rešitev za upravljanje personaliziranih podatkov ponudili na evropskem trgu.

Svoje praktične izkušnje in študije pa bodo predstavili tudi številni drugi strokovnjaki s področja tiska, predvsem bodo izpostavili vse bolj zahtevne potrebe zahteve kupcev/naročnikov, kot je denimo korektna barvna reprodukcija logotipov blagovnih znamk.

Canon-Nemčija kot partner dogodka bo dan poprej, 18. februarja, pod motom »enostavno digitalno!« organiziral tudi obisk ene sodobnejših komercialnih tiskarn v neposredni bližini (Mülheim). Dodatne informacije in prijave so na www.canon.de/einfach-digital.

Več informacij je na voljo na internetu www.bvdm-online.de.