Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190316 horizon hunkeler
Smart Finishing za dodelavo digitalno natisnjenih tiskovin.
Na dogodku Hunkeler Innovationdays v Luzernu (Švica) je podjetje  Horizon v sodelovanju s podjetjem Hunkeler v živo predstavilo rešitve neposredne dodelave v digitalnem tisku. Osrednji razstavni eksponat je bil sistem Smart-Binding z zasnovo 4-ih prijemačev in neposredne lepljene vezave z lepilnim modulom BQ-480.

Omenjen eksponat je popolnoma avtomatiziran sistem s funkcijo odvijanja potiskanega zvitka materiala do rezanja in lepljene vezave. Posebej primeren je za učinkovito proizvodnjo pogosto spreminjajočih se tiskarskih opravil, pa tudi izvedbo opravil manjših naklad, tudi enega kosa. V živo in v sodelovanju s podjetjem Hunkeler so predstavili neposredno dodelavo in izdelavo variabilno zgibanih letakov.
 
Poleg rešitev za neposredno dodelavo iz zvitka je Horizon predstavil tudi rešitve za direktno dodelavo rezanega materiala, s kombinacijo modula Stitch-Liner Mark III in vlagalnika HOF-400 so predstavili v živo neposredno izdelavo brošur. Večfunkcijsko dodelavno izkušnjo pa so obiskovalci spoznali na predstavitvi sistema Smart-Slitter.

Več informacij na www.horizon.co.jp in www.hunkeler.ch.