Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20171108 Kodak FlexoHub
Blizu Bruslja (Belgija) je podjetje Kodak odprlo interaktivni center za fleksotisk, Flexo Hub.
Podjetje Kodak se vse bolj osredotoča tudi na rastoče področje fleksotiska. Svoj nov interaktivni predstavitveni center fleksotiskarskih tehnologij so predstavili in uradno odprli že za čas sejma Labelexpo Europe 2017. Obiskovalce so vozili v naselje Zaventem pri Bruslju (Belgija).

S predstavitveno platformo Flexo Hub Kodak želi predstaviti svojo vizijo tehnološkega razvoja rešitev za fleksotisk embalaže. Namenjena je fleksotiskarjem, operaterjem v pripravi, skrbnikom blagovnih znamk, dobaviteljem fleksotiskarskih rešitev in orodij in drugim.

Poleg predstavitev flekstiskarskih rešitev so v centru predstavljeni tudi številni embalažni projekti, ki so bili in so realizirani s pomočjo Kodakovih rešitev.

Obiskovalci centra lahko trenutno v njem spoznajo denimo aktualni sistem Kodak Flexcel NX, udeležijo se lahko tehničnih usposabljanj za uporabo omenjenega sistema, lahko pa zgolj izdelajo testne forme s ploščami Kodak Flexcel NX. Center bo občasno gostil tudi različne dogodke na temo izdelave embalaže.

Več informacij na www.kodak.com.