Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20161214 CSci d accord 3.0
Grafična analiza PDF-datotek s sistemom d'accord 3.0 je samodejna na osnovi prejetih izvornih. Primer prikazuje analizo dveh zložljivih škatel na poli in poročilo primerjave.
Programsko orodje d'accord je razvilo podjetje CSci Computer Science (Hamburg, Nemčija) in je namenjeno digitalni primerjavi in potrjevanju PDF-datotek v delokrogu priprave PDF-predlog za tisk. Orodje je zasnovano na popolnoma prenovljenem uporabniškem vmesniku, ki omogoča intuitivno in učinkovito upravljanje, primerjavo in potrjevanje PDF-predlog. Sistem za učinkovito delovanje uporablja večjedrno procesno zasnovo strežnikov in 64-bitno zasnovo platforme.

Sistem lahko preverja tudi skladnost PDF-predlog z zahtevami protokola PDF A-/PDF B, uporabniku pa odstopanja do enega piksla natančno prikaže v posebnem grafičnem poročilu in z utripajočimi grafičnimi oznakami na sami predlogi. Uporabljamo lahko tudi filter, da nas odvečno prepoznani elementi pri pregledovanju ne motijo.

Nov uporabniški vmesnik odslej ponuja tudi dodatno orodno vrstico s priljubljenimi in najpogosteje rabljenimi funkcijami. Na enostaven in jasen način drevesne strukture pa se uporabniku prikazujejo PDF-predloge v različnih stopnjah obdelave in potrjevanja. Natančnost zaznave odstopanj pa enostavno uporabnik ureja s pomočjo drsnikov, ki so v posebnem oknu vmesnika.

Več informacij na www.csci.de.