Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170124 Canon PR500 RC XEED WUX6500 front
Canon krepi ponudbo za predstavitve z novim projektorjem XEED WUX6500, s širokokotnim objektivom za projiciranje LX in z ročnim upravljalnikom PR500-R.
Canon Europe je predstavil projektor XEED WUX6500, upravljalnik PR500-R in objektiv LX-IL08WZ za dvig standarda za različne zahtevne vizualne aplikacije.

XEED WUX6500 gradi na zmogljivosti Canonove vodilne serije izjemno svetlih vgradnih projektorjev WUX6000 z živimi barvami. Plošča LCOS z ločljivostjo WUXGA (1920x1200) v kombinaciji s Canonovo izjemno tehnologijo objektivov zagotavlja žive, ostre slike do svetilnosti 6500 lumnov. Gre za najsvetlejši projektor LCOS z eno žarnico v Canonovem naboru, v primerjavi s konkurenčnimi modeli pa ga odlikujejo manjša oblika in teža ter nižja poraba energije.

HDBaseT skupaj z vhodoma HDMI in DVI-I nudi večje možnosti povezovanja, vključno z možnostjo Network Multi-Projection, ki v kombinaciji s Canonovo vgrajeno tehnologijo zlivanja robov omogoča neverjetne projekcijske zmogljivosti na velikih površinah pri visokih ločljivostih. Zamenljivi objektivi še nadalje povečujejo vsestranskost modela WUX6500, ki omogoča projiciranje z različnih položajev ter brezhibno namestitev več projektorjev, kadar se jih uporablja hkrati na različnih razdaljah. Canonova tehnologija objektivov je vodilna na trgu, kar se tiče svetlosti, jasnosti in nadzora popačenja.

Canonov novi upravljalnikPR500-R združuje inovativno ergonomsko oblikovanje z vodilno tehnologijo za doseganje nove ravni kakovosti in uporabnosti v različnih predstavitvenih okoljih. Laserski kazalnik odlikuje natančen 635 nm laser z dvojnim rdečim žarkom za boljšo vidljivost v svetlih prostorih ali na svetlih zaslonih, medtem ko je mogoče skrbno načrtovane gumbe zlahka ločiti z dotikom, kar omogoča intuitivno delovanje in nemoteno izvajanje predstavitve. PR500-R odlikujeta odstranljiv zaščitni ključ za hitro povezovanje z osebnimi računalniki PC in Mac ter podpora za Microsoft PowerPoint, Mac Keynote in Adobe Reader. Nadzorni gumbi vključujejo naslednjo in prejšnjo stran, začetek/konec diaprojekcije in črn zaslon. Upravljalnik se napaja z dvema baterijama AAA za domet 20 m.

Širokokotni objektiv s povečavo LX-IL08WZ je oblikovan za Canonovo priljubljeno serijo projektorjev LX in nudi zmogljivosti širokokotne projekcije na krajših razdaljah. Objektiv je motoriziran, kar omogoča oddaljeno prilagajanje povečave in ostrenja. Ima goriščno razdaljo 15,73–23,59 mm za enakovreden razpon povečave 1,5x, ob tem pa ohranja široko zaslonko za svetle, jasne slike.

Andreas Herrnböck, evropski vodja za razvoj poslovanja na področju projektorjev in vizualnih komunikacij pri Canonu Europe, je povedal: »Canon je zavezan pomagati podjetjem pri zagotavljanju najboljših možnih rešitev za upodabljanje. Naše stranke – tako končni uporabniki kot monterji – uporabljajo naše projektorje v nekaterih zelo zahtevnih sestavah, od v vrhunskih izobraževalnih ustanovah do poglobljenih 360-stopinjskih simulacij ali namestitev na zabavnih prireditvah. Zelo se trudimo, da so naše stranke, ne glede na okolje, opremljene za zagotavljanje najboljše možne izkušnje.«

XEED WUX6500 bo na voljo od marca 2017. PR500-R in LX-IL08WZ sta na voljo od januarja 2017. Za več informacij obiščite www.canon.si.

###


O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z 19.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje.

Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.