Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Tiskalnik P5 350 HS je novost serije P5.
Durst, proizvajalec naprednih tehnologij produkcijskega digitalnega tiska, je nedavno v okviru virtualnega dogodka Firework Of Innovations (eksplozija invoacij) predstavil novi produkcijski tiskalnik P5 350 HS. V kombinaciji s programsko opremo Durst Automat, novo Durstovo rešitvijo za popolnoma avtomatizirano upravljanje tiska, novi tiskalnik zagotavlja še bolj učinkovito in enostavno upravljanje več tovrstnih povezanih naprav v različnih tiskarskih okoljih.

Velikoformatni tiskalniški sistem Durst P5 350 HS je novost serije P5, ki omogoča izpis v širini največ 3,5 metra. Omogoča potisk različnih gibkih in togih materialov, to so PVC, kovine, karton, valovit karton, različne kaširane plošče,  polikarbonat, polipropilen, stiren, tkanine, akrilno in umetno trdo peno ... Širina zvitkov materiala lahko znaša največ 347 cm, ploskih medijev pa širine največ 350 cm.

 
Predstavitev novega sistema Durst P5 350 HS.

Brizgalne glave omogočajo brizganje kapljic barvila velikosti 7 pl, s čimer so v izpisih doseženi gladki in zvezni prehodi sivin in barv. Za upodobitev je na voljo procesni nabor barvil CMYK. V neskončnem načinu tiska omogoča hitrost tiska do 358 m2/uro. Izpisi se sušijo s pomočjo LED-tehnologije.

Več informacij na www.durst-group.com.