Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Xeikon in skupina Flint pod imenom Idera ponujata novo platformo za tisk premazanega in nepremaznega valovitega kartona.
Idera je nov sistem v ponudbi Xeikona in skupine Flint, ki v enem prehodu omogoča direktni digitalni tisk valovitega kartona z vodno osnovanimi barvili, ki so skladna in varna za izdelavo živilskih grafičnih aplikacij.

Novi sistem omogoča tisk premazanega in nepremazanega valovitega kartona v v širini 1,6 metra in dolžini največ 2,8 metra s hitrostjo 150 tekočih metrov na minuto. Razvit je bil v skladu s potrebami rastočega segmenta tiska embalaže. Xeikon in Flint v razvoju sistema Idera sodelujeta tudi s številnimi drugimi partnerskimi podjetji, na primer pri razvoju perifernih naprav, delovnem sistemu in nadzornih kamer za sistem Idera. Osrednji programski del novega sistema Idera je Xeikonov delovni sistem X-800, ki med drugim ponuja orodja za barnvo upravljanje, integracijo v različne MIS-sisteme in povezavo z različnimi drugimi programskimi rešitvami za grafično produkcijo neodvisnih proizvajalcev.

Vsem interesentom bo novi sistem Idera za testiranje in predstavitve na voljo septembra v predstavitvenem centru Xeikona v Lieru (Belgija).

Več informacij na www.xeikon.com.