Preskusite Konica Minolta AccurioPress C12000

20200505 km accuriopress c14000 c12000
Predstavitveni center Konice Minolta Slovenija je odslej bogatejši za sistem Konica Minolta AccurioPress C12000.
Ste tradicionalist in prisegate na klasično (ofset) tehnologijo, ali ste tehnološki guru, ki spremlja in sledi novim trendom? Morda pa ste zaradi narave dela hibrid in uporabljate več tehnologij tiska. Kakorkoli, zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko bi si želeli vaše naročilo realizirati digitalno. Dejstvo je, da ta prinaša kar nekaj razlogov, da v vašem delovnem okolju preidete na tehnologijo digitalnega tiska. V Konici Minolti vas vabijo, da preskusite prednosti digitalnega tiska v našem predstavitvenem centru, ki je odslej bogatejši za sistem Konica Minolta AccurioPress C12000.

Konica Minolta razkriva 10 razlogov v prid tehnologiji digitalnega tiska!

1. VARIABILNI TISK
Personalizacija in/ali variabilni podatki so v digitalnem tisku stvar le nekaj klikov z miško. Najlepše pri vsem tem pa je, da ne podraži stroškov in časa proizvodnje.

2. PREDPRIPRAVA
Kaj? Kakšna predpriprava? Ne, dobim PDF in ga dam v tisk. To je to.

3. ENOSTAVEN
Za upravljanje ofsetnega tiskarskega stroja potrebujete izurjenega operaterja. Stroj za digitalni tisk? Nočemo napisati, da z njim lahko dela kdor koli, še vedno mora operater imeti neko osnovno grafično znanje, ampak nismo daleč od resnice.

4. POSAMEZNIK vs. EKIPA
Kako velika ekipa upravlja vaš ofsetni tiskarski stroj? Kakorkoli, za digitalnega je dovolj en operater. S tem lahko znatno znižate stroške proizvodnje.

5. DODELAVA
Tiskovine so narejene, sedaj pa dodelava. Pri klasični tehnologiji ofsetnega tiska moramo počakati, da se najprej dobro posušijo. Pri tehnologiji digitalnega tiska tega čakanja ni. Številni stroji omogočajo določene oblike dodelave neposredno po tisku, tako da iz stroja dobimo že končni izdelek. Četudi delamo dodelavo na drugih strojih, to lahko naredimo takoj, ko so tiskovine stiskane.

Predstavitev sistema Konica Minolta AccurioPress C14000/C12000.

6. PREGLEDNOST NAD STROŠKI
Pri tehnologiji digitalnega tiska je izračun operativnih stroškov enostaven in pregleden. Vzdrževanje na "klik", kjer imamo definirano ceno, katera je enaka neodvisno od barvne pokritosti, omogoča enostaven izračun stroškov posameznega naročila, mesečne porabe, stroškov lastništva.

7. INVESTICIJA
Nakup klasične tehnologije povzroča visoke investicijske stroške. Pa digitalna tehnologija? Pokličite Konico Minolto in se sami prepričajte, da vam je dostopnejša.

8. PROSTOR
Najzmogljivejši stroji za digitalni tisk so precej veliki. Še zmeraj pa zavzamejo veliko manj prostora kot stroji za ofsetni tisk. To še posebej velja, če upoštevamo, da so v digitalne tiskarske sisteme že lahko vključeni nekateri dodelavni moduli.

9. VZDRŽEVANJE
Način vzdrževanja strojev za digitalni tisk je preko pogodbe na "klik", kjer so običajno že vključeni vsi servisi (redni in izredni), potrošni material in rezervni deli. To pomeni, da ob servisu nimate nobenih dodatnih stroškov.

10. ČISTA TEHNOLOGIJA
V primerjavi z ofsetno tehnologijo tiska lahko rečemo, da je digitalna tehnologija čista, saj ni dela s tekočimi barvami in podobno.

11. PARTNERSTVO
Če boste izbrali Konico Minolto za vašega dobavitelja, ne boste izbrali samo nekega drugega dobavitelja - izbirali boste poslovnega partnerja, ki mu lahko zaupate, ki vas spoštuje in vam pomaga. Tako se boste lahko osredotočili le na vaše poslovanje.

12. ŠE VELIKO VEČ
Prednosti in razloge za prehod na digitalno tehnologijo tiska bi lahko še dodajali. Z veseljem vam jih v živo predstavijo v Konici Minolti, le stopite v stik z njimi. Vse zgoraj naštete razloge lahko namreč preizkusite na njihovem novem produkcijskem sistemu za digitalni tisk AccurioPress C12000. Ker so možnosti/opcije ogleda v živo v tem trenutku omejene, vam ponujajo možnost, da jim pošljete nekaj datotek za test v naprej. Z veseljem jih bodo natisnili in vam testne odtise tudi poslali po pošti. Ko se situacija normalizira, vas zagotovo povabijo še na demonstracijo v živo, še dodajajo.

Več informacij na:

Andrej Soklič
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
M: 031 819 831
S: www.konicaminolta.si
PS. Mogoče mislite, da smo pozabili na razloge proti. Nismo, enostavno se nismo spomnili nobenega.