Canon z novostmi za velikoformatni tisk


Sistemi Colorado z uporabo posebnih barvil UV-Gel.
Canon se s svojo ponudbo velikoformatnega tiska osredotoča na več avtomatizacije, optimizacijo delovnih procesov in uporabo raznolikih materialov za večjo rast poslovanja. V ta namen imajo v ponudbi različne velikoformatne tiskalniške pakete, del katerih so ploski tiskalniki Colorado in Arizona ter ustrezna programska oprema.

Z velikoformatnimi ploskimi tiskalniki in tiskalniki s tiskom iz zvitka v zvitek je možno izvajati številne raznolike grafične aplikacije, kot je tisk panojev, embalaže, notranje in stenske dekoracije, transparentov, banerjev in dekoracij za vozila in podobno. Novima velikoformatnima sistemom Colorado 1640 in Colorado 1650 ter določenimi modeli iz serije Arizona lahko z ustrezno programsko podporo popolnoma avtomatizirano neprekinjeno izvajamo obojestranski velikoformatni tisk na najrazličnejše medije, kot so gibke oznake, samolepilne folije, tapete ... Materiale popolnoma samodejno razrežemo tudi na poljuben končni format. Omembe vredna posebnost tiskalnikov Colorado je tudi uporaba posebnih UV-Gel-barvil.

Model ploskega tiskalnika Arizona 1360 GT z dodatno opcijo podpore vlaganja zvitkov (RMO - Roll Media Option) omogoča tisk togih ploskih, kot tudi gibkih materialov. Med togimi lahko potiskamo les, steklo, različne stenske in akustične obloge. V povezavi z rešitvijo Arizona Xpert lahko kompleksnejše večplastne in obojestranske aplikacije izvajamo poenostavljeno in avtomatizirano.

Več informacij na www.canon.com.