Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20191104 Truepress Jet L350UV SAI
Podjetje Screen je predstavilo novi sistem Truepress Jet L350UV SAI, ki vključuje programsko orodje za barvno vodenje znamke CGS, to je Oris X Gamut.
Screen-ov sistem Truepress Jet L350UV SAI naj bi po njihovih navedbah zagotavlja bolj optimalno barvno produkcijo, bolj nasičene barvne izpise. Konfiguracija naj bi tiskarjem zagotavljala večjo prilagodljivost in kakovost tiska v primerjavi s standardno konfiguracijo. Nov model je oprmeljen z najnovejšo upodobitveno tehnologijo in celostno avtomatizirano programsko opremo za upravljanje barv znamke CGS.

Novi Truepress je opremljen s sedmimi barvnimi kanali za izpis dodatne pokrivne bele, oranžne in modre barve poleg procesnih CMYK. S tem je izpisom zagotovljen večji barvni prostor, s programsko opremo CGS za barvno upravljanje pa so reprodukcije posebnih in zaščitnih barv enostavno zanesljive in korektne.

Programsko orodje znamke CGS, Oris X Gamut, ni le odličen pripomoček v pretvorbi posebnih barv in optimizaciji barvnih izvlečkov, temveč zagotavlja tudi ustrezno barvno pretvorbo RGB-podatkov in optimizira reprodukcijo slik v tisku embalaže in foto-aplikacij.

Novi sistem Truepress Jet L350UV SAI bo po navedbah proizvajalca na voljo od februarja 2020 in bo na voljo v štirih različicah: vstopni (E), standardni (S), za tisk živilskih etiket (LM) in produkcijsko zmogljivejši (Z - s hitrostjo tiska do 80 m/min). Opisana nova naprednejša konfiguracija sistema je nastala v sodelovanju podjetij CGS in Screen kot odgovor na potrebe grafične industrije po racionalni in kakovostni izdelavi luksuzne embalaže manjših naklad oziroma na zahtevo.

Več informacij na www.screeneurope.com.