Novi Truepress Jet L350UV SAI s sedmimi barvami

20191104 Truepress Jet L350UV SAI
Podjetje Screen je predstavilo novi sistem Truepress Jet L350UV SAI, ki vključuje programsko orodje za barvno vodenje znamke CGS, to je Oris X Gamut.
Screen-ov sistem Truepress Jet L350UV SAI naj bi po njihovih navedbah zagotavlja bolj optimalno barvno produkcijo, bolj nasičene barvne izpise. Konfiguracija naj bi tiskarjem zagotavljala večjo prilagodljivost in kakovost tiska v primerjavi s standardno konfiguracijo. Nov model je oprmeljen z najnovejšo upodobitveno tehnologijo in celostno avtomatizirano programsko opremo za upravljanje barv znamke CGS.

Novi Truepress je opremljen s sedmimi barvnimi kanali za izpis dodatne pokrivne bele, oranžne in modre barve poleg procesnih CMYK. S tem je izpisom zagotovljen večji barvni prostor, s programsko opremo CGS za barvno upravljanje pa so reprodukcije posebnih in zaščitnih barv enostavno zanesljive in korektne.

Programsko orodje znamke CGS, Oris X Gamut, ni le odličen pripomoček v pretvorbi posebnih barv in optimizaciji barvnih izvlečkov, temveč zagotavlja tudi ustrezno barvno pretvorbo RGB-podatkov in optimizira reprodukcijo slik v tisku embalaže in foto-aplikacij.

Novi sistem Truepress Jet L350UV SAI bo po navedbah proizvajalca na voljo od februarja 2020 in bo na voljo v štirih različicah: vstopni (E), standardni (S), za tisk živilskih etiket (LM) in produkcijsko zmogljivejši (Z - s hitrostjo tiska do 80 m/min). Opisana nova naprednejša konfiguracija sistema je nastala v sodelovanju podjetij CGS in Screen kot odgovor na potrebe grafične industrije po racionalni in kakovostni izdelavi luksuzne embalaže manjših naklad oziroma na zahtevo.

Več informacij na www.screeneurope.com.