Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190626 Epson Surepress L 6534VW
Epson na Labelexpu premierno predstsavil sistem Surepress L-6534VW.
Podjetje Epson je v okviru kampanje »Exceed Your Vision« predstavilo kreativnost in prilagodljivost grafičnih aplikacij tiskanih z njihovimi tiskalniki. Osrednjo premierno predstavitev je doživel sistem Surepress L-6534VW, ki uporablja nova UV-barvila, ki so skladna z varnostnimi zahtevami evropske živilske uredbe (EG) Nr. 1935/2004, zato so tiskovine primerne za hrambo živil, s katerimi lahko prihajajo tudi v neposreden stik. Novi so tudi tiskalniki serije ColorWorks.

Sistemi Epson Surepress so zasnovani na preverjeni tehnologiji kapljičnih izpisnih glav Precision-Core, ki so razporejene okrog centralnega tiskovnega valja in na tak način zagotavljajo natančno skladne izpise in gladko zvezne prehode sivin. Zahvaljujoč integriranemu sistemu nadzora brizgalnih šob izpisnih glav in avtomatskemu vzdrževanju teh je število vzdrževalnih posegov minimizirano. Zaradi zasnove z elektrostatično nabito korono za obdelavo medijev pred tiskom in samodejnim sistemom čiščenja vodil materiala je sistem Surepress L-6534VW primeren za širok spekter aplikacij etiket. Njegova produkcijska hitrost tiska znaša do 50/min, povezati ga je možno s sistemi direktne digitalne dodelave, na sejmu je bila v živo predstavljena linija z dodelavnim modulom GM DC330.

Novosti v ponudbi sta tudi tiskalnika serije LabelWorks, LW-Z5010BE in LW-Z5000BE. Omenjeni tiskalniki predstavljajo celostne namizne rešitve za tisk etiket na zahtevo. Nova modela omogočata tisk hitrosti do 50 mm/s iz zvitka širine od 4 - 50 mm. Povezljiva sta enostavno s pomočjo USB-kabla, mrežne in brezžične povezave. Nadgradimo ju lahko tudi z navijalcem potiskanega materiala v zvitek. Združljiva sta z vsemi samolepilnimi materiali serije Epson LK.

Več informacij na www.epson.com.