Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180219 HP DesignJet T1700
Tiskalnik HP DesignJet T1700 odlikuje izjemna natančnost in varnost izpisov.
Podjetje HP je nedavno predstavilo nov velikoformatni tiskalnik HP DesignJet T1700, ki naj bi po besedah proizvajalca bil prvi v svoji vrsti z naprednimi funkcijami varnostnega tiska in zato še posebej primeren za tisk zaščitnih elementov v GIS-aplikacijah.

Nov tiskalnik HP je širok 120 cm (44 palcev) in je namenjen tisku CAD- in GIS-aplikacij, torej črtnih skic oziroma gradbenih načrtov in zemljevidov. Izpisuje z izjemno natančnostjo in veliko procesno zmogljivostjo tudi v primeru tiska v varnostnem načinu. Za upodobitveni del uporablja integriran gonilnik Adobe PDF Print Engine.

Za več varnosti uporablja tudi interni trdi disk kapacitete 500Gb, na katerem so podatki kodirani v realnem času in razumljivi zgolj tiskalniku. To zagotavlja, da neodvisni sistemi in zlonamerne aplikacije v povezanem omrežju z omenjenimi kodiranimi podatki nimajo koristi. Tiskalnik podpira tudi delo v naprej definirani uporabniški skupini. Glede varnostnih funkcij je omembe vredna tudi HP Secure Boot, ki BIOS programski osnovi zagotavlja, da se na sistemu zaganjanjo zgolj preverjena in sistemu neškodljiva aplikativna orodja.

Tiskalnik uporablja šest barvnih kanalov in barvila HP Bright Office Inks, ki v kombinaciji z izpisnimi glavami zagotavljajo izpise višje optične jakosti z bolj zveznimi sivinskimi prehodi.

Več informacij na www.hp.com.