Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20171013 HP Indigo 12000
Sistem HP Indigo 12000 HD Digital.
Na sejmu Print v Chicagu (ZDA) je podjetje HP predstavilo nov digitalni tiskarski sistem HP Indigo 12000 HD Digital. Med predstavljenimi novostmi so bile tudi dodatne funkcije za upravljanje sistemov neskončnega digitalnega tiska serije HP Page Wide.

Nov digitalni tiskarski sistem z napredno upodobitveno zasnovo (High Definition Imaging), HP Indigo 12000 HD, omogoča tisk formata B2 z ločljivostjo 1.625 dpi, kar zagotavlja izpisom, gladke sivinske prehode, ostrino motivov in konsistenco. Nov predstavljen sistem bo javnosti na voljo konec letošnjega leta.

Za sisteme neskončnega digitalnega tiska serije HP Page Wide pa je odslej na voljo nov način tiska HDK, ki predstavlja optimizirano tehnologijo HDNA-tiska (High Definition Nozzle Architecture). Novost je že na voljo za sisteme HP Page Wide Web T240 HD, zagotavlja pa višjo tiskovno kakovost tako barvnega, kot tudi enobarvnega tiska s hitrostjo do 152 m/min.

Predstavitev novega sistema HP Indigo 12000 HD Digital.


Objavili pa so tudi uradno prodajo novega sistema HP Indigo 50000 Digital Press, ki se je izkazal za uspešnega v fazi testiranja v tiskarni Creel Printing v Las Vegasu (ZDA). Namenjen je tisku velikoformatnih tiskarskih opravil formata BB1.

Več informacij na www.hp.com.