Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170614 Canon Varioprint140
Sistem Varioprint 140 s številnimi moduli neposredne dodelave.
Canon je na nedavni Fespi 2017 v Hamburgu (Nemčija) kot osrednjo novost predstavil velikoformatni tiskalnik Océ Colorado 1640. Zdaj dodaja novost tudi k aktualni seriji produkcijskih rešitev Varioprint, to je model tiskalnika 140, ki je namenjen črno-belemu produkcijskemu tisku.

Nov produkcijski model tiskalnika 140 je voden s pomočjo upravljalnega vmesnika Océ Prismasync 5 Controller. V primerjavi s predhodnimi modeli, denimo modelom Varioprint 135, ponuja številne izboljšane funkcije in zmogljivosti. Za upravljaje na daljavo ponuja tudi mobilne aplikacije za tablične računalnike in pametne telefone.

Model tiskalnika Varioprint 140 zagotavlja obojestranski tisk hitrosti do 143 izpisov/minuto. Namenjen je tisku opravil manjših in srednje obsežnih naklad z mesečnim produkcijskim volumnom do 800.000 izpisov. Poleg omenjene novosti so predstavili tudi nova modela 130 in 115, ki zagotavljata tisk hitrosti 133 oziroma največ 117 strani/minuto.

Za vse tri nove modele so na voljo številne možnosti integracije neposredne dodelave z moduli zgibanja, spenjanja, lepljene vezave, izsekovanja, vstavljanja strani …

Vse več naročil sistema Océ Colorado 1640
Tiskalnik Océ Colorado 1640 je nova kapljična UV Gel-tehnologija proizvajalca Canon. V osnovi predstavlja sistem tiska iz zvitka v zvitek. Po beseda prodaje v Canonu so v marcu zabeležili več kot 30 naročil Evopi. Pretežno gre za kupce s ponudbo storitev izdelave oznak, panojev in drugih velikoformatnih aplikacij, ki imajo v sovjih okoljih že ploske velikoformatne sisteme tiska Océ Arizona.

Sistem Océ Colorado 1640 je doslej prejel dve industrijski nagradi: iF Design Award 2017 in Red Dot Award 2017. Ti dokazujeta, da je tiskalnik nekaj izjemnega tudi glede oblike in prijaznosti do uporabnika.

Več informacij na www.canon.com.