Tisk (digitalni)

Nadgrajen hibridni sistem Durst P5 350

20200319 durst p5 350
Hibridna rešitev digitalnega tiska, Durst P5 350, širine izpisa 3,5 m za potisk ploskih materialov in materialov iz zvitka.
Durst je za nedavno odjavljeno Fespo pripravljal predstavitev platforme rešitev P5. Aktualno nadgrajen sistem P5 350 omogoča potisk togih in gibkih materialov do širine 350 cm, aktualna različica je opremljena s številnimi novimi funkcijami in opcijami uporabe barvila, ki omogočajo hibridno izdelavo raznolikih grafičnih aplikacij. Omogočajo tudi aplikacije tekstilnega tiska.

Preberi več

Roland DG z novim tiskalnikom Texart XT-640S-DTG

20200319 Roland DG Texart 640S DTG
Tiskalnik Texart XT-640S-DTG zagotavlja barvno živahne izpise na bombažnem tekstilu.
Japonski proizvajalec profesionalnih tiskalnikov Roland DG je že lansko leto najavil prihod novega tiskalnika Texart XT-640S-DTG. Omenjena tekstilna tiskalniška novost razširja družino rešitev Texart in omogoča upodobitev polno barvnih podob, tudi s svetlimi barvnimi toni, na tekstil iz bombaža.

Preberi več

Mimaki se predstavlja virtualno

20200316 Tx300P 1800 MkII
Tiskalnik Tx300P-1800 MkII.

Mimaki Europe
, en vodilnih proizvajalcev kapljičnih tiskalniških sistemov in rezalnikov, je zaradi odpovedi Fespe v Madridu (Španija), organiziral virtualno predstavitev novosti (Mimaki Virtual Print Festival). Ta bo vključevala tudi možnosti komunikacije, diskusij in povezovanja sodelujočih. Spletni dogodek se bo pričel 24. marca in bo poleg predstavitev novosti ponudil tudi spletne seminarje različnih tem.

Preberi več

Canon z novostmi za velikoformatni tisk


Sistemi Colorado z uporabo posebnih barvil UV-Gel.
Canon se s svojo ponudbo velikoformatnega tiska osredotoča na več avtomatizacije, optimizacijo delovnih procesov in uporabo raznolikih materialov za večjo rast poslovanja. V ta namen imajo v ponudbi različne velikoformatne tiskalniške pakete, del katerih so ploski tiskalniki Colorado in Arizona ter ustrezna programska oprema.

Preberi več

HP Indigo 2020: Pre-Drupa LIVE!

20200316 hp pre drupa
Spletna konferenca HP Indigo 2020: Pred-Drupa LIVE! razkirva HP-jeve novosti.
Podjetje HP za danes organizira spletno konferenco HP Indigo 2020: Pred-Drupa LIVE!, na kateri razkriva novosti, ki bodo del predstavitve na prihajajoči Drupi. Ne zamudite enkratne priložnosti in se pridružite spletnemu šovu ter spoznajte nove možnosti z uporabo rešitev HP Indigo. S posebnim pogovornim orodjem lahko med konferenco in po njej z njimi tudi v živo komunicirate in jih povprašate vse, kar vas zanima.

Preberi več

Sitotiskarska linija MHM & Memjet Duraflex

20200226 mhm iq ovalmemjet duraflex
Tekstilna sitotiskarska linija iQ-Oval proizvajalca MHM je odslej opremljena z Memjet-ovo kapljično tehnologijo tiska Duraflex.
Podjetje Memjet in avstrijski ponudnik tekstilnih strojev MHM (Mühlgraben ) sta kot tehnološka partnerja nadgradila linijo iQ-Oval s kapljično tehnologijo tekstilnega tiska Memjet Duraflex. Hkrati je novost prvi zaključen projekt partnerstva na področju tekstilnega tiska.

Preberi več