Tisk (digitalni)

Epson: Novi velikoformatni Surecolor SC-F10000


Epson je predstavil novi velikoformatni sublimacijski tiskalnik SC-F10000 s širino izpisa do 195 cm.
Podjetje Epson je trgu predstavilo nov sublimacijski tiskalnik Surecolor SC-F10000 velikega formata s širino izpisa do 195 cm. Namenjen je potisku modne konfekcije, športnih oblačil, pohištva, gibkih oznak, promocijskih materialov in podobnega. Trgu naj bi bil v prodaji na voljo od septembra letos dalje.

Preberi več

Roland DG: Novi TrueVis VF2-640


Novi velikoformatni sistem ima širši barvni obseg izpisa, saj ima dodano sivo, oranžno in pokrivno belo barvo.
Roland DG je nadgradil serijo rešitev TrueVis z novim velikoformatnim tiskalnikom TrueVis VF2-640. Po navedbah proizvajalca je primeren za izdelavo znakov, osvetlitvenih panojev, plakatov, grafik za dekoracijo vozil in še marsičesa.

Preberi več

Domino X630i: Novi sistem tiska valovitega kartona


Podjetje Domino Digital Printing Solutions je predstavilo nov sistem kapljičnega tiska valovitega kartona, domino X630i.
Domino X630i je nov kapljični sistem tiska valovitega kartona, ki je namenjen tisku opravil manjših in srednje obsežnih naklad. Uporablja posebna vodno osnovana procesna CMYK-barvila AQ95 in omogoča tisk hitrosti do 75 m/min z izpisno ločljivostjo 600 x 600 dpi. Format izpisa znaša največ 3.000 mm x 1.345 mm.

Preberi več

Konica Minolta & MGI v nadaljnjem sodelovanju


MGI in Konica Minolta sodelujeta že od leta 2014.
Konica Minolta in MGI, francoski proizvajalec digitalnih tiskalniških in dodelavnih rešitev, sta sklenila nadaljnje sodelovanje. Vse rešitve znamke MGI bodo zato še vedno dobavljive v distribucijski mreži Konice Minolta. Za uporabnike rešitev MGI bo zato Konica Minolta tudi edini stik za storitve, podporo in administracijo.

Preberi več

Kodak: Številne digitalne in ofsetne novosti tiska

 


Kodak Magnus Q800 hitrostne različice T-Speed z večpaletnim vlagalnikom plošč.
Kodak je najavil številne novosti v ponudbi digitalnih in ofsetnih tiskarskih rešitev. Javnosti so nedavno že predstavili revolucionarni sistem kapljičnega neskončnega tiska, to je Kodak Prosper Ultra 520, ki je zasnovan na prvi lastni upodobitveni tehnologiji kapljičnega tiska Ultrastream. Vse novosti so po navedbah proizvajalca zasnovane za visoko dobičkonosnost poslov in posledično hitro povrnitev vložka. Z njimi namreč klasično zasnovane delovne tokove optimiziramo v smeri višje učinkovitosti z več novimi možnostmi poslovanja.

Preberi več

Magenta Vision s ponudbo Teckwin Shark TS 5000 SF


Teckwinov velikoformatni UV-LED-kapljični produkcijski sistem ima širino izpisa pet metrov.
Poljski proizvajalec kapljičnih barvil in specializiran prodajalec tiskalniških velikoformatnih rešitev Magenta Vision odslej na evropskem trgu ponuja velikoformatni produkcijski tiskalnikTeckwin Shark TS 5000 SF. To je napredni tiskalniški sistem kitajske znamke Teckwin, ki za izpis uporablja Fujifilmove izpisne glave Dimatrix Starfire SG600.

Preberi več