Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20181008 Arizona 660 XT
Vsi velikoformatni ploski tiskalniki Océ-Arizona bodo odslej proizvedeni v Poingu (Nemčija).
Da bi se približali evropskemu trgu, podjetje Canon seli proizvodnjo velikoformatnih ploskih tiskalnikov iz Voncouvra (Kanada) v Poing (Nemčija). V Nemčiji bo zato na voljo 100 novih delovnih mest, 50 dodatnih bo na voljo na Nizozemskem v mestu Venlo, kjer bo oddelek razvoja in raziskav.

Canon omenjeno serijo tiskalnikov v Poingu deloma proizvaja že nekaj let, od septembra letos pa bo tam celotna proizvodnja le teh. Za korektno tržno podporo bodo razširili distribucijsko mrežo s 70 dobavitelji iz Evrope in Amerike.
 
S selitvijo kanadske proizvodnje se bo proizvodnja v Nemčiji povečala za okvirno 30-odstotkov, kar pomeni 3 izdelane tiskalnike Océ-Arizona na dan.

Tiskalniki Océ-Arizona
Serijska proizvodnja tiskalnikov Océ Arizona se je začela pred več kot 10 leti. Po podatkih Canona je po vsem svetu nameščenih 7.000 sistemov te serije. Po ocenah Canona je vsak četrti uporabnik tiskalnika Océ Arizona z njim že razširil obseg poslovanja z aplikacijami notranjega dekorativnega tiska, dekorativnega tiska na splošno in tiska specifične embalaže manjših naklad. Prav zaradi slednjega so v letu 2017 za področje potiska valovitega kartona predstavili poseben vakuumski sistem upravljanja tiskovnega materiala (HFV - High Flow Vacuum) , ki predvsem povečuje produktivnost in kakovost obdelave tovrstnega tiskovnega substrata.

Predstavitev UV-ploskih velikoformatnih Canonovih tiskalnikov Océ Arizona 400 & 600.

Več informacij na www.canon.com.