Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Motioncutter lahko izrezuje, gravira, zgiba ali perforira.
Digitalna dodelava in obdelava postajata ključna dejavnika na sodobnem grafičnem trgu, saj zagotavljata bolj atraktivne in konkurenčne tiskane izdelke. En tovrstnih digitalnih dodelavnih sistemov je sistem laserskega razreza MOTIONCUTTER®. NE ZAMUDI in se pridruži brezplačni spletni predstavitvi MOTIONCUTTER® 25. novembra 2021 ob 11:00 uri.

Prijava na webinar MOTIONCUTTER® Adria


Motioncutter je vsestranski laserski rezalnik, prostorsko nezahteven in zelo enostaven za uporabo. Deluje lahko popolnoma samodejno. Omogoča rezanje poljubnih oblik in je združljiv za obdelavo širokega nabora materialov različnih debelin, vse od gramature 54 g/m2 do debeline največ 150 mm. Podpira različne formate medijev vse od A4 do največ 585x1000 mm, efektivno reže v širino do 580 mm, v dolžino pa do največ 4.000 mm.

Motioncutter lahko izrezuje, gravira, zgiba ali perforira. Z uporabo funkcije NAMECUT® lahko v tiskovine enostavno graviramo imena. Vse te funkcije za vsako polo posebej izvede v enem samem prehodu. Rezan material v formatu je v sistem dodveden s pomočjo vakuumskega podajalnika. Laserska glava lahko obdelavo izvaja kontinuirano, po korakih ali pa statično, kar je predvsem namenjeno obdelavi zahtevnejših, debelejših oziroma površinsko tridimenzionalnih medijev.

Motioncutter je namenjen širokemu naboru aplikacij različnih oblik: direktna pošta, voščilnice, različne vrste embalaže, etikete in nalepke …

Se vam zdi zanimivo?
Če torej želite povečati vsestranskost dodelave in razširiti nabor kreativnega tiska s hitro digitalno lasersko dodelavo, potem spoznajte in ne zamudite premiere MOTIONCUTTER® Adria!

Konica Minolta, pooblaščeni partner za dobavo sistema MOTIONCUTTER® v regiji Adria, vas vabi, da se pridružite spletni predstavitvi MOTIONCUTTER® 25. novembra 2021 ob 11:00, ki bo potekala na nivoju regije Adria. Prenos bo neposredno iz Mühlackerja (Nemčija), kjer se nahaja glavni predstavitveni center MOTIONCUTTER®. Predstavitev bo vodil Jörg Scheffler, CEO, in bo potekala v angleščini. Predstavitev je omejena na 100 udeležencev, zato pohitite s prijavo in se udeležite tega ekskluzivnega dogodka. Prijavite se še danes!

Video predstavitev sistema MOTIONCUTTER®.
Pred samim spletnim seminarjem pa preverite vsestranskost, hitrost in zmogljivosti MOTIONCUTTER® v priloženem videu ali preberite več informacij s klikom na povezavo https://www.konicaminolta.si/sl-si/dogodki/motioncutter.

Prijava na webinar MOTIONCUTTER® Adria

Več informacij na www.konicaminolta.si.