Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
S sistemi Quadient enostavno lahko nadgradite svoje možnosti za doseganje specifičnih poslovnih rezultatov, na sliki kuvertirni sistem DS-600iQ.
Individualizacija velja za ključ do poslovnega uspeha v prihodnosti in je že danes velik trend na področju embalaže in njene dodelave. Odpira namreč nove prodajne priložnosti, krepi zvestobo strank in podjetjem omogoča, da izstopajo iz konkurence. Dejstvo je, če imate v svoji ponudbi možnosti prilagajanja in lahko učinkovito obvladate tudi najmanjša naročila, ste na pravi poti poslovnega uspeha. Podjetje Quadient je na letošnjem FachPacku predstavilo, kako enostavno lahko nadgradite svoje možnosti za doseganje specifičnih poslovnih rezultatov.

S sistemi Quadient bolj prilagodljivi kot kdajkoli prej
Podjetje Quadient je na svojih sistemih prikazalo vsestransko prilagodljivost, produktivnost in učinkovitost uporabe njihovih rešitev. S tiskalno rešitvijo MACH 6 so denimo predstavili na zahtevo prilagodljiv barvni potisk v naprej izdelane nepotiskane zložljive embalaže. S tiskalno rešitvijo S/W-AS -850 so v živo prikazali potisk ovojnic različnimi besedili / slikami / črtnimi kodami. Za obiskovalce znaimiva pa je bila tudi etiketirka T-650 in sistem z avtomatiziranim znašanjem in kuvertiranjem DS-600iQ.

Več informacij na www.quadient.com.