Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Roland DG je razvil dva nova rezalnika.
Podjetje Roland DG je napovedal razširitev svoje ponudbe CAMM-1, ki bo vključevala nove rezalnike vinila GR2-640 / 540 (64" in 54"). Nova serija rezalnikov CAMM-1 omogoča razrez različnih materialov od tankih avtomobilskih folij za dekoracijo vozil in senčenje stekel, termalnih transfernih folij, do debelejših odsevnih papirjev in slikopleskarskih šablon.

Oba modela dosegata hitrost rezanja do 1.530 milimetrov na sekundo. S programsko opremo VersaWorks 6 Rip je možno vzpostaviti direktni delovni tok tiska in razreza. Asistenčna funkcija VersaWorks 6 Job Assistant pri tem uporabnikom omogoča urejanje vektorskih podatkov v datotekah PDF in dodajanje konturnih linij za natančno izrezovanje obrisov poljubnih grafik. To predvsem odpravlja potrebo po uporabi drugih dodatnih dodelavnih aplikacij, kot sta Adobe Illustrator in CorelDRAW.

Nova serija GR2 ponuja tudi funkcijo z uporabo dodatnih rezalnih oznak, s katerimi je mogoče bolj konsistentno razrezati večje količine tiskovin vključno z možnostjo rezanja po robu delnega lakiranja/plastificiranja. V osnovno programsko konfiguracijo je vključen tudi vtičnik Roland DG AAS II, s katerim lahko rezalnik povežemo s poljubnimi tiskalniškimi sistemmi.

Serija GR2 je opremljena tudi s programsko opremo FlexiSign GR2 Edition, ki je prvo leto po registraciji brezplačna. Programska oprema ponuja paket za oblikovanje in rezanje grafičnih predlog.

Več informacij na www.rolanddg.com.