Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V Sloveniji Termoplasti-Plama nameščen popolnoma avtomatiziran novi feksotiskarski sistem Comexi Flexo F1.
En najstarejših proizvajalcev gibke embalaže v Sloveniji Termoplasti-Plama je investiral v popolnoma avtomatiziran novi feksotiskarski sistem Comexi Flexo F1 z robotom za zamenjavo fleksotiskarskih rokavov. Z omenjeno investicijo bo podjetje v Podgradu postalo tudi predstavitveni center, osredotočen na avtomatizacijo.

Dogovor s slovenskim podjetjem bo družbi Comexi omogočil dostop do logistično strateškega območja in oblikovanje samega razstavnega salona, ​​ki bo v istem objektu podjetja Termoplasti-Plama. V njem bo možno spoznati prednosti popolnoma samodejnih tehnologij fleksotiska opravil visokih hitrosti in večjih naklad.

Fleksotiskarski sistem Comexi Flexo F1 je Comexijeva najnaprednejša tehnologija, ki uporablja robota, ki lahko samodejno upravlja z vsemi fleksotiskarskimi rokavi (aniloks, plošče in vmesni rokavi), kar znatno skrajša čas menjave opravil. Comexi F1, ki ga je kupilo podjetje Termoplasti-Plama, vključuje vse dodatne module družine Cingular za zagotavljanje večje proizvodne učinkovitosti. Zaradi patentiranega sistema modula Cingular Real ima sistem vedno 100-odstotni tiskovni tlak, nastavitve skladja pa z minimalno količino odpadka. Z modulom 'Cingular Match' pa barvni odtisi niso prepuščeni naključju. Hitrost tiska s sistemom Comexi F1 znaša vse do 600 m/min.

Video predstavitev sistema Comexi Flexo F1.

Podjetje Termoplasti-Plama vas ob tej priliki vabi, da si 11. februarja ob 15.30 vzamete čas in ogledate spletno predstavitev najbolj naprednega fleksotiskarskega sistema Comexi Flexo F1. Predstavitev oziroma seminar je brezplačen in bo potekal v sodelovanju podjetij Comexi, Flint Group, Tesa in Dupont. Več o programu dogodka najdete tukaj.

Prijava na spletni seminar Comexi F1

Več informacij na www.comexi.com in www.ter-plama.si.


Dare Slabe
vodja prodaje

Termoplasti Plama d.o.o.
M: +386(0)51 267 333
E:› Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
S: www.ter-plama.si 

.