Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Equios Online je programska sistemska rešitev za spletno založništvo vsebin za tablične računalnike in elektronske knjige neposredno iz podatkovne baze potrditvenega sistema.


Koncept Equios Online delovnega sistema.

Z vpeljavo rešitve Equios Online je Screen razvil modul za spletno potrjevanje in neposredno elektronsko založništvo. Programska rešitev je združljiva v navezi z produkcijskih upravljanim  sistemom grafičnih podatkov Screen Trueflow SE.

Posebnost Equios Online sistema je samodejno ustvarjanje novih podatkov iz podatkov namenjenim za tisk za uporabo na tabličnih računalnikih ali aplikacijah elektronskih knjig.  Omogoča izdelavo digitalne vsebine za kataloško prodajo, letaki za direktno elektronsko naslavljanje.

Kot posebnost je vredno omeniti funkcije, kot je »Book View«, ki omogoča potrjevanje na daljvo s kateregakoli osebnega ali tabličnega računalnika. Uporaba HTML5 različice programskega spletnega jezika pa zagotavlja kakršnokoli prilagajanje grafičnega vmesnika za pregledovanje digitalnih vsebin.

Na ta način torej Screen torej ponuja celovit potrditveni sistem s podporo sodobnega digitalnega navzkrižnega založništva. Rešitev Equios Online bo na voljo v začetku aprila 2011.

Več informacij na www.screeneurope.com.