Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Mimaki je k svoji najaktualnejši že nagrajeni družini tiskalnikov velikega formata dodal še novost, JV34-260. Osnovan je na seriji tiskalnikov JV33 in zagotavlja izpis širine 2.6 m in omogoča izjemno hiter izpis, ki zagotavlja visoko produkcijsko učinkovitost.



Nov Mimaki JV34-260.

Mimaki JV34-260 je predvsem cenovno dostopen tiskalnik s hitrostjo izpisa 30 m2/h. Standardne integrirane upravljalne funkcije RIP sistema omogočajo stroškovno optimalen in učinkovit izpis.

Primeren je predvsem za aplikacije označb, panojev za notranjo, kot tudi zunanjo rabo. Ne glede na substrat (zastava, pano, folija) je izpis dolgotrajno obstojen tudi pri zunanjih vplivih.

Srce tiskalnika Mimaki JV34-260 sta dve na novo razviti tiskalniški glavi, ki pri hitrosti 30 m2/h izpisujeta v ločljivosti 540 x 720 dpi. Mimakijev samodejni vlagalnik medijev samodjeno uravnava ustrezno napetost substrata, kar omogoča kakovost in natančnost izpisa. Kot standard Mimaki podpira substrate v roli teže največ 100 kg.

JV34-260 je opremljen tudi z dozirnim sistemom barvil UISS (Uninterrupted Ink Supply System), ki skrbi za nemoteno daljše izpisovanje. Sistem v primeru izpraznjene kartuše samodejno preklopi na novo polno. Kot opcija je na voljo tudi integracija sistema dozirnih posod, MBIS (Mimaki Bulk Ink System), s kapaciteto 2 litrov/posodo.

Prilagodljiva kakovost izpisa
Za upodabljaje so na voljo tri različice rastrskih točk, ki se samodejno uporabljajo preko rastrskega sistema za tem bolj gladko upodabljanje večbarvnih prehodov sivin. Sistem gretja pred, med in po tisku zagotavlja da je izpis nemudoma suh in stabilen. Prilagodljiva je tudi višina izpisnih glav (2 do 3 mm), s čimer lahko izpisovanje prilagajamo debelini substrata. Za primer sublimacijskega tiska pa ta prilagodljiva višina glav znaša 3 do 4 mm.

Več informacij na www.mimakieurope.com.