Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
SwissQprint je predstavil novo 4. serijo ploskih tiskalnikov.
Novi tiskalniki SwissQprint 4. generacije so zasnovani z novimi tiskalnimi glavami. Največja ločljivost upodobitev znaša 1350 dpi, prenos kapljic barvila na tiskovni medij pa je natančno voden, kar še dodatno izboljša kakovost izpisov novih modelov tiskalnikov SwissQprint Impala in Nyala.

#swissqprint #velikoformatnitisk


Novi tiskalniki poleg boljše kakovosti izpisov po navedbah proizvajalca v nekaterih načinih tiska zagotavljajo tudi do 40 odstotkov hitrejšo produkcijo kar še posebej velja za model tiskalnika Oryx. Četrto generacijo tiskalnikov odlikujejo tudi številne mehanske izboljšave, med katerimi je treba izpostaviti patentirano vakuumsko stikalo Tip Switch. Izpisna miza je namreč razdeljena na do 256 segmentov, ki jih lahko uporabnik poljubno vklaplja ali izkloplja z enostavnim dotikom poljubnega segmenta.

Posebnost novih tiskalnikov je tudi prilagojena individualna konfiguracija, s čimer si vsak končni uporabnik lahko sestavi tiskalnik po meri svojih potreb. V kolikor se te skozi čas spremenijo, pa lahko tiskalnik konfiguracijsko prilagodimo kadarkoli.

Več informacij na www.swissqprint.com.