Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Roland DG predstavil novi namizni tiskalnik VersaSTUDIO BN-20A.
Podjetje Roland DG je na letošnji Fepsi v Amsterdamu (Nizozemska) predstavilo nov namizni tiskalnik novi namizni tiskalnik VersaSTUDIO BN-20A. Kapljična tiskalniška novost je celostna rešitev in je namenjena profesionalcem, ki iščejo kompaktno vsestransko napravo za tisk in rezanje v enem.
 
Nov tiskalnik je zasnovan na kapljični tehnologiji tiska in uporablja posebna eko-solventna barvila, vključno z različicami metalnih barv in pokrivne bele. Novost je zanimiva predvsem zaradi svoje kompaktne zasnove in je primerna za vse tiste, ki želijo začeti ali razširiti grafično dejavnost oblikovanja z aplikacijami profesionalnega vtisa. Nov tiskalnik je primeren tudi za delovna okolja manjših podjetij in maloprodaji, ki želijo razširiti svojo obstoječo ponudbo z aplikacijami, kot so tisk grafik za majice, plakatov, nalepk in etiket.

Roland DG je na Fespi predstavil tudi vrsto drugih rešitev in novosti, vključno s tiskalnikom/rezalnikom Versa UV LEC2-330/640, tiskalnikom Versa UV LEF2-300, rezalnikom vinila Camm-1 GR2-640, tiskalnikom/rezalnikom True Vis VG2-640 in brizgalnim tiskalnikom širokega formata VF2-640.

Predstavljen je bil tudi koncept spletne trgovine podjetja Roland DG, to je trgovina PersBiz. Ta predvsem uporabnikom tiskalniških rešitev Roland DG omogoča uporabo funkcij spletnega tiska oziroma spletnega trženja grafičnih storitev z možnostjo uporabe personalizacije ponudb.

Več informacij na www.rolanddg.com.