Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Barvna večfunkcijska naprava TASKalfa 3554ci.
Nove naprave TASKalfa prinašajo najnovejšo tehnologijo, ki temelji na umetni inteligenci (AI). V podjetju Xenon Forte zato predstavljajo vam funkcijo Super Resolution (super ločljivosti), ki uporabnikom omogoča, da tudi kakovostno slabšim predlogam za tisk damo novo možnost in izboljšamo kakovost njihovih izpisov.

Nova serija naprav Kyocera TASKalfa 3554ci je opremljena s popolnoma novimi funkcijami, ki temeljijo na omenjeni umetni inteligenci. Med drugim, uporabnikom omogočajo poudarjanje ročno dopisanih opomb na dokumentu, kot tudi samodejno obdelavo slik z nizko ločljivostjo v ločljivost profesionalne kakovosti.

Prinaša tudi vrsto novih varnostnih izboljšav, vključno z zmožnostmi upravljanja varnostnih dnevnikov, samodejnim preverjanjem certifikatov, izboljšanimi komunikacijskimi protokoli in šifriranjem e-pošte. Vse to je dokaz, da Kyocera nenehno izboljšuje učinkovitost zaščite podatkov.

Sistem TASKalfa 3554ci v funkciji tiskalnika uporabnikom ponuja hitrost tisk do 35 strani na minuto (črnobelo / barvno), kar je več od predhodnega modela TASKalfa 3253ci, ki ga je nasledil. V funkciji skeniranja pa sistem omogoča odčitavnje do 200 slik na minuto (črnobelo / barvno), kar je 11-odstotno višja zmogljivost glede na predhodnika.

Predstavitev naprave TASKalfa 3554ci.
Serija večfunkcijskih tiskalnikov TASKalfa 3554ci je zasnovana tudi za večja opravila. Kapaciteta podajalnika za skeniranje je povečana za 18,5 odstotka in znaša 320 listov. Manj časa, ki ga porabimo za dodajanje papirja, več ga ostane za pomembnejša opravila, poveča pa se tudi produkcijska učinkovitost.

V načinu mirovanja serija tiskalnikov TASKalfa 3554ci porabi največ 0,5 W energije, kar je znatno manj v primerjavi s predhodnim modelom s porabo najmanj 0,7 W. Z izboljšanim centralnim procesorjem je na novih modelih dodatno izboljšana produktivnost, hkrati pa je tudi na račun tega manjša poraba energije in s tem posredno vpliv na okolje.

Standardna razpoložljivost tonerjev je na splošno povečana, črni toner s 25 tisoč na 30 tisoč izpisov, barvni toner pa s 15 tisoč na 20 tisoč izpisov. To prav tako pomeni manj menjav kartuš tonerja, posledično večjo produktivnost in razpoložljivost tiska za večja opravila.

Več informacij na kyocera.xenon-forte.si.