Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi 112-centimtrski foto tiskalnik velikega formata Epson Surecolor SC-P8500D.
Podjetje Epson je s tiskalnikoma Surecolor SC-T7700D in Surecolor SC-P8500D predstavilo dva nova 44-palčna oz. 112 centimetrov široka tiskalniška sistema. Medtem ko je model Surecolor SC-T7700D posebej namenjen tisku tehničnih predlog (arhitektura, inženiring in gradbeništvo) in POS aplikacij, je sistem Surecolor SC-P8500D namenjen fotografskim izpisom in tisku plakatov.

Tiskanje velikega formata - plakati, fotografije, načrti, znaki ...
Oba nova tiskalnika sta kompaktno zasnovana in namenjena velikoformatnemu tisku visoke stopnje produktivnosti. Opremljena sta z 2,64-palčno tiskalno glavo Precision Core MicroTFP, ki omogoča brizganje kapljic barvila spremenljive velikosti (tehnologija VSDT) in je opremljena s tehnologijo samodejnega preverjanja ustreznosti delovanja šob (NVT).

Nova tiskalnika omogočata tudi neodvisno upravljanje z zvitki tiskovnega materiala in prilagajanje napetosti medija. Na ta način je občutno skrajšan čas menjave in same priprave sistema na tisk. V zalogovniku sta sočasno lahko nameščena dva zvitka medija, poseben dodatni izlagalnik (Production Stacker) pa zagotavlja, da so izpisi v formatu na izhodu sistema ustrezno zloženi.

Epson Surecolor SC-T7700D
Surecolor SC-T7700D je namenjen tisku velikoformatnih tehničnih predlog in POS aplikacij. Opremljen je s šestimi barvnimi kanali in barvili Ultrachrome XD3. del seta barvil je posebno rdeče barvilo, ki izpisom daje še posebej izboljšan vtis. 

Epson Surecolor SC-P8500D
Surecolor SC-P8500D je namenjen tisku fotografskih aplikacij in kakovostnejših plakatov. Prav tako šteje šest barvnih kanalov in uporablja barvila UltraChrome Pro6, del katerih je tudi novo sivo črnilo. Z njim so prehodi bolj zvezni in gladki, vsi odtenki pa so manj zrnati. Nov tiskalnik zagotavljaja visoke proizvodne hitrosti z nizkimi obratovalnimi stroški in enostavno uporabo. Njegova odlika je tu kompaktna zasnova, ki ne zahteva veliko prostora.

Več informacij na www.epson.com.