Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Neposredno polnjenje in tisk embalažnih vrečk s sistemom V-Shapes PRIME, ki jih lahko odpremo z le eno roko.
V-Shapes, inovativni dobavitelj vertikalno integriranih rešitev in storitev za področje izdelave in pakiranja priročne, higienske in trajnostne embalaže, je svoje inovativne rešitve predstavil na letošnjem sejmu Fachpack. V živo so predstavili polnjenje in tisk embalaže z vstopnim modelom V-Shapes PRIME. Celotno ponudbo pa so predstavili v sodelovanju s partnerskima podjetjema TrojanLabel in Steuckart Verpackungstechnik.

Sistem V-Shapes PRIME so predstavili v neposredni linijski povezavi s strojem TrojanLabel T2-C, ki omogoča kakovosten direktni barvni tisk vrečk izdelanih iz materiala Artysio znamke Sihl. Zaradi certificiranega razgradljivega materiala so embalažni izdelki okolju prijazni, same vrečke pa odlikuje dobro tesnjenje, nepropustnost in potiskljivost z vodno osnovanimi kapljičnimi barvili.

Med drugim so predstavili še sistem Alphaflex za polnjenje in pakiranje v enem, ki v povezav is tiskalnim sistemom Memjet DuraFlex in produkcijskim strežnikom ColorGATE omogoča barvno korekten in kakovosten potisk gibke embalaže po obeh straneh.

Več informacij na www.v-shapes.com.