Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Proizvajalec dodelavne opreme Duplo je razvil dve novi linij za izdelavo knjižic s pomočjo dveh znašalnih novosti z razpihovanjem, DSC-10/20.


Modularna dvojna zasnova DSC-10/20.

Stroj je združljiv z dvema sistemoma za vezavo knjižic, DBM-120 in DBM-350. Enostaven je tudi za integracijo z vibracijsko mizo, kar so povedali sami uporabniki sistemov DBM.

Novost je modularna, kar omogoča osnovni rešitvi DSC-10, da se kadarkoli nadgradi v dvostolpno zmogljivejšo različico DSC-20.  10-predalni novi sistem znašanja deluje s hitrostjo največ 7200 taktov na uro. Vsak predalnik je opremljen z nastavljivimi ventilatorji za razpihovanje in zanesljivo znašanje.

Po zmogljivosti sodi v segment ponudbe nekako nad rešitvama znašanja DFC-100 in DFC-120 in pod profesionalnima stolpnima rešitvama DC-8/32 in DC-10/60Pro. Ključna razlika med sistemom DSC-10/20 in DC-10/60Pro je v kapaciteti zabojnikov, ki v primeru novosti znaša 35 mm.

Več kot konkurenčna je cena novosti, s čimer želijo pomagati malim tiskarjem, da se posodobijo in nadgradijo svoje produkcijske zmogljivosti. V podjetju Duplo so prepričani, da bo rešitev zagotovo zanimiva za uporabnike že obstoječih sistemov DBM-120 in DBM-350.

Funkcije, ki jih še novost ponuja so: dodelava v načinu »block«, prepletanja, vstavljanja lista, in »čakanja«. Te funkcije so bile prej na voljo le v okviru profesionalnega sistema DC-10/60Pro in uporabniku omogočajo povišati produktivno učinkovitost še posebej v primerih napačno ali dvojno podane pole.

Več informacij na www.duplointernational.com.