Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nov izsekovalni stroj Edale FDC-510 lahko obdeluje material v velikosti do 510 mm x 610 mm in je opremljen z intuitivno zasnovanim grafičnim vmesnikom in zaslonom občutljivem na dotik.


Edale FDC-510.

Novost britanskega proizvajalca Edale je ravni sistem izsekovanja, ki ga lahko integriramo kot dodelavni del v sistem tisk z role v rolo. Hitrost se sinhronizira preko servo sistema. Ki skrbi, da je material ves čas produkcije ustrezno napet za neposredno dodelavo oziroma izsekovanje. Sistem je primeren predvsem za delovna okolja z množičnimi naročili manjše naklade, kjer je potrebna hitra menjava naročil, kratki pripravljalni časi stroja...

FDC-510 je možno umestiti neposredno na tiskarske sisteme z role ali odvijalce. Primeren je tako za dodelavo konvencionalno, kot tudi digitalno izdelanih tiskovin. Vključuje opcije, kot so: upravljanje role, tisk dodatnih podatkov, izsekovanje, izločevanje... Priprava orodja je hitra in ne zahteva več kot 15 minut. Najvišja hitrost izsekovanja je 10.000 taktov na uro. Velikost obdelave znaša največ 510 mm x 610 mm in materialov debeline do 600 mikrometrov.

Stroj je posebej primeren za obdelavo naklad od 1000 do 100000 pol. Uporablja se lahko tudi za aplikacije Braillove pisave. Največja sila izsekovanja je 150 ton.

Več informacij na www.edale.com.